Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořští našlápli k výhře v první půlhodince

 
úterý, 28. března 2017, 12:39

V úvodním duelu jara hostily Ratibořské Hory rezervu Třeboně (Břilice). Zásluhou vydařeného nástupu, který korunovaly dvěma góly, získaly důležité body k posunu do klidného středu tabulky D skupiny I. B třídy.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „Do prvního jarního mistrovského utkání jsme vstoupili aktivně. Po zásluze jsme se ujali již v 9. minutě vedení brankou Kutiše. I v dalším průběhu prvního poločasu jsme byli aktivní, měli jsme hru pod kontrolou a soupeře jsme nepouštěli do žádných šancí. Svoje vedení jsme navýšili ve 30. minutě po dobře zahrané standardní situaci brankou Katolického. Ke konci prvního poločasu jsme mohli svoje vedení ještě navýšit z pokutového kopu, ale Patrik Mareš penaltu ve 41. minutě neproměnil.

Ve druhém poločase jsme se již víceméně soustředili na udržení výsledku a od 60. minuty nám již evidentně docházely síly. Díky skvělým zákrokům gólmana Průši jsme ale důležité vítězství uhájili. Za předvedený bojovný výkon musím pochválit celé mužstvo a doufám, že v dalších utkáních předvedeme výkon ještě lepší.

V dalším utkání nastoupíme v neděli 2. 4. od 16.00 v derby na hřišti Mladé Vožice a doufáme, že nás přijedou podpořit i naši věrní fanoušci.“


SK Ratibořské Hory - Jiskra Třeboň B 2:0 (2:0)

Góly: 9. Kutiš, 30. Katolický.

Rozhodčí: Ovčáček - Leiš, Dvořák. Diváci: 100.


Rat. Hory: Průša - Geleta, O. Balík, Greguš, Fišer - S. Mareš, Flachs (90. L. Balík), Vaněček, P. Mareš - Kutiš, Katolický (85. Feichtinger).


Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská