Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice po týdnu přípravy prohrály s Dobříší

 
čtvrtek, 18. července 2019, 22:09

V prvním přípravném utkání přivítali Čimeličtí na svém hřišti divizní MFK Dobříš. V sestavě se poprvé objevily letní posily - brankář Hřebejk z Roudného a obránce Jizba z Vodňan.

Začátek utkání patřil hostům. Domácí od počátku nestíhali a v 9. minutě Kopečný vstřelil první branku hostů. Čimelické to ale nepoložilo a ve 13. minutě zahrozil Viták, jehož střela skončila na břevně.

V následujících minutách se hra zcela vyrovnala a domácí se dostali do několika slibných šancí. Padla dokonce i branka Čimelic, ale pro ofsajd nebyla uznána (po centru Hegenbarta dorážel Hovorka). Do konce prvního poločasu se již nic podstatného neudálo a výsledek 0:1 se nezměnil.

Nedáš – dostaneš pro Dobříš   

Druhý poločas začali aktivněji Čimeličtí. V 55. minutě se podařilo Mezerovi vyrovnat stav na 1:1, když zužitkoval přihrávku Noska z pravé strany. Postupem času si domácí vytvářeli mírnou převahu. V 70. minutě po přihrávce Hegenbarta mířil mimo Hovorka.

Deset minut před koncem se do šance dostal opět Hovorka, ale špatně trefil míč a střela skončila vedle branky střídajícího Webera. Hned z protiútoku se ale hosté dostali do šance, kterou využil Maryška a vstřelil jinak dobře chytajícímu Krtovi druhou branku. Do konce utkání se domácím již nepodařilo vyrovnat a Dobříš zvítězila 2:1.

V dalším přípravném utkání se utkají Čimelice s dorostem FC MAS Táborsko U19. Hraje se v sobotu 20. 7. od 18.00 hodin v Čimelicích.

SK SIKO Čimelice – MFK Dobříš 1:2 (0:1) 

Branky: 55. Mezera – 9. Kopečný, 81. Maryška. Rozhodčí: Jevčák – Hrušková, Brodský. Diváci: 50.

Čimelice: Hřebejk (46. Krt) – Řežábek, Listopad, J. Viták, Jizba – Převrátil, Káš, Nekl, Mezera – Hegenbart, Hovorka. Střídali Nosek, Froněk.

Dobříš: Vančát (50. Weber) – Petrlík, Talůžek, Horáček, Šrain – Matějka, Puchmajer, Liška, Kopečný – Chýla, Pokorný. Střídali Maryška, Junek, Semančík.                                                                                                                                                                                                      

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák