Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy otočily průběh střetnutí ve Strunkovicích

 
úterý, 4. června 2019, 07:11

Před tímto zápasem domácí atakovali špičku tabulky a v koutku duše doufali v možný postup, naopak hosté se po neuvěřitelných výsledcích svých soupeřů stále nemohli vyhrabat ze sestupového pásma.

I proto na hřišti od začátku panovala určitá nervozita. Jako první se probudili Strunkovičtí, když v 10.minutě po rychlém protiútoku do rozhozené obrany skóroval Žurek – 1:0. Pak se konečně začal hrát fotbal. Stachy věděly, že mají dost času na zvrat a trpělivě čekaly na svou šanci. Kromě nastřeleného břevna Pešlem však žádná super šance nepřišla.

V poločase trenéři vymysleli perfektní tah, když na hřiště poslali nestora M. Vozobuleho, který svým klidem a přehledem dal hře hostů řád. V 51.minutě Záleský prošel obranou, naservíroval míč Šípovi a ten se nemýlil – 1:1. Od té chvíle byli hosté lepším týmem a po zásluze byli odměněni. V 61.min Vozobule našel opět Martina Šípa, který míč suverénně uklidil do sítě – 1:2.

Domácí byli vývojem zaskočeni a nic se jim nedařilo. V 75.min dal Vozobule třetí gól, ale ten pro ofsajd Hovorky neplatil. Chvíli nato neudržel nervy na uzdě T. Škopek a po druhé žluté kartě musel pod sprchy. „Mexiko“ se pak místo závěrečného náporu spíše věnovalo kritice rozhodčího, takže hosté si v poklidu pohlídali velice cenné tři body, které byly za předvedenou bojovnost zasloužené.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – Sokol Stachy 1:2 (1:0)

Branky: 10. Žurek – 50. a 61. Martin Šíp. Rozhodčí: Hošek – Barva, Neumann. ŽK: 3:2 (Škopek 2, Kuneš – Dvořák, Foltýn). ČK: 1:0 (77. Škopek). Diváků: 60.

Stachy: Šebánek - Dvořák, Foltýn, Kroupa, Lukeš, Demeter, Pešl, Klose, Šíp, Záleský, Hovorka. Střídali Vozobule, Kluibr, Jandoš, Druta.

Napsal(a) (ta) | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama