Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Semice remizovaly v Nové Vsi. A to přijely jako na výlet, bez dresů!

 
středa, 3. dubna 2019, 06:52

Zajímavé utkání v N. Vsi skončilo dělbou bodů. Mužstvo FC AL-KO Semice ale ještě před zápasem muselo vyřešit velký problém – nemělo v čem hrát. A tak jim domácí půjčili celou sadu dresů.

První poločas začali aktivně domácí, ale už v 5. min. se radovali hosté. Veleman se v šestnáctce zmocnil míče, posunul ho na kapitána Císařovského a ten nedal Bartizalovi šanci - 0:1. Domácí zvýšili obrátky a po trestném kopu Procházky Boháč hlavou poslal míč do tyče. V 11. min. Holý vysunul Procházku, tomu ale v rozhodující chvíli balón odskočil od nohy k hostujícímu brankáři.

Ve 14. min. si dlouhý aut Neumanna do šestnáctky zpracoval Janeček. Z otočky vystřelil, brankář Dvořáček sice míč vyrazil, ale všudybyl Procházka vyrovnal na 1:1. Ve 23.min. měl slibnou šanci Prokop, ale trefil obránce. I hosté nezaháleli, střela Zborníka šla nad bránu a ve 40. min. nebezpečně pálil vedle Kysela.

Ve druhém poločase přišla první větší šance v 54. min., avšak Holý střelu ve vápně uchvátal. V 62.min. opět vedli hosté. Obránce Kohout přišel o míč. Toho se zmocnil J. Keclík a dělovkou zvýšil na 1:2. Domácí to vyvedlo z tempa, ale jen na chvíli. V 70. min. volala akce domácích po vyrovnání. Boháč dlouhým pasem našel Vávru, ten předložil míč Jiránkovi, jehož střela šla nad. Neujaly se ani dvě možnosti Holého v 72. a 75. minutě.

Blížil se konec utkání, Novoveští vrhli všechno do útoku a konečně vyrovnali. Čtyři minuty před závěrem si po straně navedl míč Novák a po jeho centru se hlavou prosadil střídající Jiránek - 2:2. Tak skončilo utkání výborné úrovně.

Domácí sice měli více šancí, ale remíza, která je stála ztrátu prvního místa, je spravedlivá. FC AL-KO Semice se v N. Vsi představil jako tým, který je neustále v pohybu, nepříjemně napadá a zahrává nebezpečné standardky.

TJ Nová Ves – FC AL-KO Semice 2:2 (1:1)

Branky: 14. Procházka, 86. Jiránek – 5. Císařovský, 62. Jak. Keclík. Rozhodčí: Žurek – Brych, P. Šťastný. DFA: Pípal. ŽK: 3:1 (Boháč, Janeček, Kohout – P. Keclík). Diváků: 100.

N. Ves: Bartizal – Pech, Vávra, Kohout, Boháč – Novák, Holý, Neumann ml. (65. Trejbal), Prokop (58. Jiránek) – Procházka, Janeček. Trenér Pekárek.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama