Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves začala jaro výhrou na Šumavě

 
úterý, 26. března 2019, 21:16

V prvním jarním utkání si vedoucí N. Ves přivezla tři body z Vimperka. Hrálo se za slunečného počasí, ale na těžkém terénu. Oběma soupeřům odskakoval míč od nohy, nešlo kombinovat po zemi a tak hra byla plná nepřesností. To se podepsalo i na nervozitě hráčů.

Úvod přece jenom patřil domácím, kteří si vypracovali standardní situace, ale chyběl klid v koncovce. Pak se hra vyrovnávala a přišel gól hostů, když se z úhlu trefil  Neuman – 0:1. V samém závěru prvního poločasu přidal druhou trefu lídra Procházka po trestném kopu Boháče – 0:2.

I po přestávce se hrálo převážně vzduchem, hosté byli aktivnější a už ve 49. minutě se radovali, když se míč odrazil od Holého do branky – 0:3. V 65. minutě se dočkal i domácí Šumavan. Z trestného kopu na hranici velkého vápna snížil Tischler – 1:3.

Vimperští se snažili s výsledkem ještě něco udělat, vypracovali si několik nebezpečných rohů, ale jejich naděje definitivně pohřbil svým druhým gólem Holý, který po faulu brankáře Wintera na Neumanna a ponechané výhodě skóroval do prázdné branky - 1:4. A tak skončil nepříliš líbivý fotbal, plný nepřesností a nervozity, výhrou hostů z N. Vsi.

TJ Šumavan Vimperk – TJ Nová Ves 1:4 (0:2)

Branky: 65. Tischler – 49. a 79. Zb. Holý, 31. Neumann, 46. Procházka. Rozhodčí: Lepič – Brom, R. Mráz. DFA: Pečenka. ŽK: 2:3 (Kvapil, Jan Děd ml. – Boháč, Zb. Holý, Pech). Diváků: 120.

Nová Ves: Bartizal – Pech, Vávra, Kohout, Boháč – Novák (85. Beneš), Holý, Neumann ml., Prokop – Procházka, Janeček.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach