Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jasným cílem záchrana. Hradec přes zimu posílil

 
čtvrtek, 7. března 2019, 14:11

Ze 14. místa s 15 body vstoupí do odvetné části divize A staronováček FK Jindřichův Hradec 1910. Prvním soupeřem mu bude venku Tatran Sedlčany. V generálce na umělce v Kamenici Hradečtí porazili Žirovnici 7:3. Trenér Marek Černoch měl k dispozici tři z pěti nových tváří, které mají pomoct k udržení celostátní soutěže.

Jak jste si užili zimu, probíhala příprava podle plánu?
Užili jsme si zimu, letos byla taková ta pravá, takže jsme si i zaskotačili ve sněhu. Vše proběhlo dle našeho plánu, nic jsme rušit nemuseli, soustředění bylo také velmi dobré, takže jsme s průběhem celkem spokojeni.

Co vám ukázaly herní prověrky, jak jste byl s nimi spokojen?
V tomto případě jsem spokojen tak napůl, i když jsme čtyři zápasy z pěti vyhráli, tak mi jde hlavně o projev týmu a ten ve třech zápasech nebyl moc optimální, ale ukázalo nám to, kde a v čem se potřebujeme ještě hodně zlepšit. Nicméně jsem rád, že i když to nebylo úplně tak, jak bysme chtěli, tak i přesto dokážeme zápas vyhrát.

Jak moc se proměnil kádr během pauzy?
Co se týče odchodů, Ondřej Černoch kvůli pracovnímu zaneprázdnění odchází na tříměsíční hostování do Suchdola nad Lužnicí, do Dynama se vrátil Jáša a Jirka Tajml přestoupil do K. Řečice. Na poli příchodů jsme byli velice aktivní. Z Dynama přichází Rosťa Tomek, z Dačic Vojtěch Kněžínek a také tři zahraniční posily – Ismael Lukoki, Belgičan, který přichází z RSC Genk, George Amanze a Daniel Ijeh, oba z Nigérie. Všichni tři jsou u nás na hostování do konce sezony.

S čím půjdete do jara?
Do jara jdeme s jediným cílem, pokusit se o záchranu v divizní soutěži.

Kádr FK Jindřichův Hradec 1910

Brankáři: Jakub Hulík, Lukáš Hejníček

Obránci: Michal Völfel, Petr Řehoř, Daniel Ijeh, Jiří Chalupský, Ondřej Blažek, Vojtěch Kněžínek

Záložníci: Filip Votava, Rostislav Tomek, Vít Kučera, Tadeáš Jindra, George Amanze, Martin Janák, Filip Waník, Daniel Cettl

Útočníci: Martin Toman, Ismael Lukoki, Vojtěch Princ

Realizační tým: Marek Černoch – trenér, Václav Císař – asistent trenéra, Tomáš Cypra – manažer týmu, Jiří Mazánek – trenér brankařů, Jan Aldorf – kustod.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle