Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Písku Milan Nousek své svěřence nešetří

 
pondělí, 4. února 2019, 11:39

Třetiligoví fotbalisté Písku jsou uprostřed přípravy na jarní část Fortuna ČFL. Trenér Milan Nousek mladší s asistentem Zdeňkem Koukalem dávají svému týmu zabrat.

„Máme za sebou měsíc hrubé přípravy, která je zaměřená spíše na nabírání fyzické kondice, což je pro hráče vždy těžké období. V posledním týdnu tato fáze kulminovala, kluci dostali pořádně zabrat. Na utkání proti Klatovům to bylo vidět, že hráči bojují s únavou, ale s dosavadním celkovým průběhem přípravy jsem spokojený. Tým maká, nemůžu mu nic vytknout,“ komentuje první společný měsíc Milan Nousek mladší.

„Snažíme se zařazovat i kombinační prvky, kterými bychom se následně v soutěži chtěli prezentovat. Ještě je to takové syrové a na hřišti to může připomínat spíše chaos. Ale pozorujeme posuny a na vyladění máme ještě měsíc. Budeme dále pracovat,“ dodává trenér A-týmu FC Písek.

Žlutomodré nyní čeká výjezd mimo domovský areál, který už nebude absolvovat kapitán Václav Milec, jež přestoupil do Olympie Radotín.

Písek má před sebou náročný týden. „V pondělí odjíždíme na soustředění, které je rozdělené na dvě části. Tři dny strávíme v Brně Líšni, kde sehrajeme přípravné utkání proti místnímu lídrovi Moravskoslezské fotbalové ligy. Po zápase odjedeme do Velkého Meziříčí, kde nás čeká další náročná herní prověrka. Ve dvou dnech nás čekají dva těžcí soupeři. Beru to jako herní soustředění, ale dvě utkání ve dvou dnech budou náročná i na fyzičku,“ upřesňuje program aktuálního týdne Milan Nousek mladší.

 
 
Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle