Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná na úvod přípravy podlehla Nepomuku

 
sobota, 26. ledna 2019, 19:16

TJ Blatná, devátý tým po podzimní části krajského přeboru, vstoupila do zimní přípravy sobotním utkáním na strakonické umělce s Nepomukem. Původně v blatenském programu nefigurovala.

V první den přípravy neměli trenéři Brabec s Remešem k dispozici kompletní kádr. „Zahajovací trénink jsme si představovali trochu jinak. Omluvenek bylo více než hráčů, kteří se na zápas dostavili. Hostům se to organizačně též nepovedlo, když nezajistili rozhodčí,“ poznamenal asistent Blatné Roman Remeš.

Západočeský Nepomuk porazil Blatnou 3:2. Za nováčka jihočeského přeboru se na začátku obou poločasů prosadili Míka a z penalty Motyka. „Co se týče samotného zápasu, tak úroveň byla žalostná, hra plná nepřesností a zbytečných zákeřných střetů. Byla chyba, že jsme na toto utkání přistoupili, bez přípravy nemá smysl takto hrát,“ komentoval Remeš, že na narychlo sjednanou přípravu už příště nekývnou.

FK Nepomuk – TJ Blatná 3:2 (1:1)

Branky Blatné: 7. Míka, 51. (pen.) Motyka.

TJ Blatná: Šimůnek – Houzar, Nový, Sedláček, Motyka – Mišiak, Prokopec, Štěpán Říha, Šilhavý – Kůst, Míka Střídali: Levý, Stulík, Jiří Říha.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle