Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Proti Vlašimi se žlutomodří předvedli až po poločase

 
sobota, 26. ledna 2019, 18:55

Zatím nejtěžší přípravná zkouška čekala v sobotu kolem oběda na svěřence trenéra Milana Nouska mladšího. Na umělce u Otavy se představila druholigová Vlašim.

Úvodní půle se domácím příliš nevyvedla a vyšší soutěží ostřílený protivník byl jasně lepším týmem na hřišti. Lavička, na které mimo jiných stál i několikanásobný mistr 1. české ligy Erich Brabec, musela být o přestávce spokojená, vždyť Vlašim vedla 3:0.

Po změně stran se však průběh utkání změnil. Písečtí přidali na důrazu, bojovnosti a byli častěji u míče. Dostávali se k ohrožení soupeřovy branky a zaslouženě se začali přibližovat i výsledkově. O první úspěch domácích se chytrým lobem zasloužil Václav Hrachovec a na konci akce vedoucí ke kontaktnímu úspěchu byla hlavička Tomáše Pecky. Na obou stranách byly posléze k vidění ještě další příležitosti, ale skóre už se do konečného hvizdu neměnilo.

FC Písek – FC Sellior a Bellot Vlašim 2:3 (0:3)

Branky: Hrachovec, Pecka – Blecha, Ivanko, Kadlec.

Písek: Kafka – Benetka, Vacovský, Běloušek, Hanzlík, Kulík, Hrachovec, Milec, Grobár, Voráček, Pinc. Střídali: Vojtíšek – J. Held, Mařík, Kasík, Pecka, M. Held, Vávra, Sedláček.

Vlašim: Řehák – Výborný, Gyliasultinov, Pavlík, Štochl, Ivanko, Kadlec, Janda, Shabanov, Dao, Blecha. Střídali: Toml, Cetr, Mizerák, Novotný, Badocha, Dušek, Le Giang.

Napsal(a) FC Písek | Foto FC Písek