Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorost Táborska ztratil dvougólový náskok

 
úterý, 14. března 2017, 13:00

Na kladenském stadionu Františka Kloze měli táborští dorostenci blízko k bodovému zisku. Vyhráli první poločas, ale po přestávce nezachytili nástup do druhé půle a dvakrát inkasovali. V samém závěru vstřelili Kladenští třetí gól a Jihočeši odjížděli domů s prázdnou.

Zbyněk Jaroš, trenér Táborska U19: „Dobře rozehrané utkání jsme bohužel nedotáhli dokonce, takže jedeme s nulou. Zase jsme museli sestavu trochu lepit, hlavně nahoře, kde nám chybí Hrubý a Drs v plné palbě.  Počítali jsme, že soupeř bude nakopávat a myslím si, že nám taktika v prvním poločase vyšla. Samozřejmě můžete pak říkat, co chcete, ale základ je vydržet těch deset patnáct minut druhé půle bez gólu, a to se nám nepovedlo. Bohužel nás trápí individuální chyby, které soupeř trestá. U všech branek někdo propadl, nastartoval nás první smolný gól, kdy míč letěl prakticky pryč, ale trefí to do boku zatoulaného hráče soupeře a odrazí se to do brány. Za chvíli druhý gól, kdy nám hráč přejde přes dva naše hráče, před brankou jsme v podčíslení a druhý gól. Třetí gól byl víceméně to samé, dlouhá kolmice, pozdní reakce gólmana a nakonec doklep do prázdné. Opět nás soupeř tzv. ubojoval, ukopal a my se z toho nedokážeme zvednout. Mám u některých hráčů pocit, že jsou málo vyhraní, málo zvyklí řešit herní situace součinně apod… Potřebují hrát a hrát. Pochválil bych za dva góly Volfa, který také dlouho netrénoval a vlétnul do toho prakticky nouzově a týmu góly pomohl, ačkoliv bodový efekt to nemělo. Platí, co jsem říkal, jakmile se vrátí ti marodi a udělá se pořádně tréninkový cyklus, tým bude mít velkou sílu. Je to o práci, je nutné odstraňovat chyby a výsledky přijdou.“ 


SK Kladno – FC MAS Táborsko 3:2 (0:2)

Góly: 48., 55. Kafka, 86. Mráček - 25. a 42. Volf.

Rozhodčí: Klupák. ŽK: 1:2. Diváci: 70.


Táborsko: Matoušek – Větrovský, Anděl, Vysušil, Laszák – Sazma, Schramhauser – Radosta (75. Bouchal), Volf (85. Víteček), Kmeťo (70. Drs) – Vozihnoj. Trenér Zbyněk Jaroš.


Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař