Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Netolice smutní, zemřel Jan Carda

 
úterý, 4. prosince 2018, 10:18

Fotbalový oddíl 1.FC Netolice se zármutkem oznamuje, že zemřel jeho dlouholetý hráč a funkcionář Jan Carda.

S velkou lítostí jsme ve čtvrtek 29. 11. 2018 přijali zprávu o úmrtí našeho bývalého dlouholetého hráče, předsedy klubu a funkcionáře Jana Cardy. Svojí prací se velkou měrou zasloužil o chod a úspěchy našeho klubu. Za jeho působení ve výboru v devadesátých letech minulého století náš klub dosahoval největších sportovních úspěchů, když mužstvo mužů startovalo dvě sezony v divizi (1992 - 94) a několik let v krajském přeboru.

Svými dlouholetými zkušenostmi pomáhal v našem klubu i v posledních letech svého života a jako divák se zúčastňoval utkání našich družstev.

V 72 letech odešla neodmyslitelná součást fotbalového dění našeho klubu. Čest jeho památce a díky za veškerou práci a ochotu, píše za všechny netolické fotbalisty a příznivce výbor 1.FC Netolice.

Poslední rozloučení s Janem Cardou proběhne v obřadní síni krematoria v Českých Budějovicích ve čtvrtek 6. 12. 2018 od 12.00 hod.

Napsal(a) 1.FC Netolice | Foto archiv klubu
 


 
Reklama