Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj veteránů zahájil vyrovnanými výsledky

 
pondělí, 3. prosince 2018, 19:27

Fotbalový halový turnaj firmy Ekonomické služby-BH zahájili ve strakonické hale nedělním turnajem i senioři. V prvním hracím dnu se ani jeden z účastníků nevyvaroval bodové ztráty.

O nástupu Ekonomických služeb do čela tabulky po prvním hracím dnu rozhodl jejich zápas s obhájcem loňského prvenství Saharu. Utkání bylo zajímavým střetnutím nejlepšího střelce minulého ročníku soutěže Jana Zušťáka a Zdeňka Kuneše, který byl loni vyhlášen nejlepším brankařem. Ze zápasu vyšel vítězně gólman pořádajícího celku, když mu Jan Zušťák sice vstřelil tři branky, ale Zdeněk Kuneš předváděl neuvěřitelné zákroky a řadu dalších gólových šancí mu vychytal.

Výborný výkon podali katovičtí borci ve věku nad 60 let Jaroslav Doubek, Jaroslav Humeník, Jaroslav Pojar a Jiří Kordík, kteří sváděli zcela rovnocenné souboje s hráči o více než dvacet let mladšími. S výjimkou jediného zápasu všechna utkání skončila rozdílem jediného gólu. Po prvních zápasech je průběžná tabulka hodně vyrovnaná, takže v dalších utkáních určitě bude o co hrát.

Výsledky – senioři – 1. hrací den

Saharu – Katovice  3:2, J.  Zušťák 2, J. Baloušek – R. Remeš, F. Fábera.     

Safari – Ekonomické služby 1:2,  J.  Turek  – J. Liška, J. Maršala.

Saharu – Ekonomické služby 3:7,  J. Zušťák 3  – J. Liška 3, M. Komrska 2, J. Maršala, P. Němec.

Katovice – Safari 1:2, F.  Fábera – A. Smola, J. Kešner.

Saharu – Safari  4:3, J.  Zušťák 2, J. Baloušek , J.  Slabý   – J. Kešner, Š. Novák, J. Turek.

Katovice – Ekonomické služby 3:2, P. Nejedlý, R. Remeš, F. Fábera – P. Němec 2.

Tabulka:

1. Ekonomické služby 3   2  0  1  11:7    6

2. Saharu            3   2  0  1       10:12    6

3. Safari               3   1  0  2        6:7    3

4. Katovice          3   1  0  2        6:7    3

Střelci: 7 – J. Zušťák, 4 – J. Liška, 3 – F Fábera, P. Němec, 2 – J. Baloušek, R. Remeš, J. Maršala, J. Kešner, M. Komrska, J. Turek, 1 – A. Smola, J.  Slabý, Š. Novák, P. Nejedlý

Všechny zápasy rozhodoval Jiří Paše.

Napsal(a) Josef Blatský | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama