Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorosty Písku odehrály poslední zápasy podzimní části

 
středa, 21. listopadu 2018, 15:20

Poslední zápasy mládežnických kategorií FC Písek odehráli dorostenci na Kladně. Oba týmy těsně prohrály.

ČLD U19A

SK Kladno - FC Písek 1:0 (1:0)

Branka: 38. Pokorný Tomáš.

Sestava: Vojtíšek Zdeněk, Kulík Václav, Mikeš Michal, Říha Miroslav, Jiskra Lukáš, Mařík Miroslav (K), Vojta Lukáš, Přibyl Viktor, Hnídek Tomáš, Sládek Přemek, Kvasnička Ondřej. Střídali: Nosek Jiří, Řezáč Jakub, Kučera Václav, Pícha Václav, Šťástka Václav.

Hodnocení trenéra Tomáše Smrčiny: „Jsem zklamaný, že odjíždíme z Kladna s prázdnou. Soupeř za mě byl hratelný k tomu, abychom si minimálně bod odvezli. Hra domácích byla založená na jednoduchých pokynech a nakopávaných míčích směrem dopředu. Hráli v hlubokém bloku a čekali na naši chybu v rozehrávce. Na promrzlé trávě se nám nedařilo se přes obraný val dostat. Byl to zápas o prvním gólu, který jsme bohužel dostali my. Museli jsme hru víc otevřít a to hrálo do karet domácím, kteří se ještě víc soustředili na brejkové situace, z kterých si vytvářeli další šance. Nám se po celý zápas vyjma začátku a dvou šancí nepodařilo vytvořit si stoprocentní gólovou šanci a proto nebereme tentokrát nic.“


ČLD U17A

SK Kladno - FC Písek 3:2 (0:1)

Branky: 47. Kolářský Jakub, 74. Rottner Jakub, 63. Krpálek Jakub - 17. a 82. Šťástka Václav.

Sestava: Juhás Ladislav, Stejskal Jakub, Děd Tomáš, Štěpka Vojtěch (K), Kulík Václav, Vojta Lukáš, Stropnický Radek, Hadáček Filip, Velek Daniel, Šťástka Václav, Řezáč František. Střídali: Lalák Lukáš, Královský Aleš, Smola Jakub, Carda Robert, Vonášek Jan.

Hodnocení trenéra Petra Bílého: „Odehráli jsme z naší strany kvalitní utkání, kdy jsme po celý zápas byli aktivní, silní na míči s konstruktivní rozehrávkou od vlastního brankáře. Kluci zvládali těžké situace řešit fotbalově, náročně pro sebe sama a s rozvahou. Velice dobře jsme hráli celý první poločas, kde nás trápila snad jen kvalita v zakončení. Chyby, které jsme udělali, při obdržených brankách ve druhém poločase si vysvětlíme a vezmeme si z nich ponaučení. Převládá u mě spokojenost, protože na hráčích byla vidět fotbalovost, rychlost rozhodování, zaujetí, bojovnost od první do poslední minuty.“

Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama