Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 12. kole KP

 
středa, 31. října 2018, 19:26

Olešník znovu ve 12. kole krajského přeboru potvrdil, že je letos nejžhavějším kandidátem titulu. Tým Romana Chlumeckého i o deseti lidech bez problémů přehrál Hlubokou po výsledku 4:0. Doma nadělovalo i Roudné, odnesl to úřadující mistr Želeč. Tahák kola mezi Krumlovem a Lomem dopadl lépe pro hostující celek. Na druhém pólu tabulky si hodně cenné záchranářské body doma připsaly Čimelice, když porazily Protivín 2:0.

Kompletní výsledky 12. kola krajského přeboru


TJ Osek – SK Rudolfov 2:1 (1:0)

Branky: 26. a 59. Hoch - 83. Ryneš. Rozhodčí: Havlík - Reisner, Lovětínský. Delegát: Šafránek. ŽK: 0:4 (Kuna, Šindelář, Pouzar, Žoček). Diváků: 80.

Osek: Kozlík – Krejčí, Carda, Blatský, Benda – Brabec, Kroupa, Hoch (82. Ježek), Maroušek (90. Hájek) – Říský, Hosnedl (72. Lávička). Trenér Jaroslav Voříšek.

Rudolfov: Teringl – Dvořák (57. Žoček), Hajný, Kuna, Ryneš – Vo Son (76. Maxa), Šindelář, Jasenský, Pouzar, Janák – Vejvar (60. Sládek), Trenér Otakar Matouš.

Nejlepší hráči: Hoch, Carda – Šindelář, Pouzar.

Jaroslav Voříšek, trenér Oseku: „Získali jsme povinné body, i když naše hra nebyla optimální a projev tak přesvědčivý jako před týdnem s Českým Krumlovem. Navíc jsme museli být neustále ve střehu, neboť kvality hráčů Pouzara, Šindeláře a dalších jsou známé. Naštěstí hráč utkání Hoch prokázal sílu svojí levačky a svými dvěma trefami zařídil naše vítězství.“

Ohlas Rudolfova přineseme.


SK Otava Katovice – TJ Blatná 0:0

Rozhodčí: Krčín – Polák, Kotalík. ŽK: 1:1 (Kagui – Mikeš). Diváků: 228.

Katovice: Švehla – Hromíř, Tušer, Janoch, Koutský (46. Miklas) – Toman, Kagui, Cibulka (31. Zoubek), Repa – Požárek, Uher. Trenér Roman Malý.

Blatná: Chlanda – Šejvar, Sedláček, Nový, Křivanec – Machovský, Mišiak, Mikeš, Motyka (59. Čadek) – Kůst (88. Říha), Prokopec (76. Petrášek). Trenér Michal Brabec.

Nejlepší hráči: Repa, Kagui – Chlanda, Sedláček.

Tomáš Hajdušek, předseda Katovic:Hosté na začátku utkání nastřelili po centru z přímého kopu břevno, ale to od nich bylo před naší brankou vše. My jsme sice měli po celý zápas výraznou převahu, ale branku jsme dát nedokázali. Největší příležitost připravil Repa Požárkovi, ale jeho zakončení šlo jen do brankáře. Trápí nás stále zranění, tentokrát nedohráli Koutský a Cibulka. Na druhou stranu se na hřiště vrátil Miklas a vydržel celý druhý poločas. Čeká nás náročný závěr podzimu (Lom, Č. Krumlov a Jankov, možná ještě Olešník), tak budeme potřebovat každého zdravého hráče.“

Roman Remeš, asistent trenéra Blatné: „V desáté minutě po Křivancovo centru a následné hlavičce Mikeše orazítkoval míč břevno domácí branky. To byla naše první a zároveň i poslední šance v tomto zápase. Iniciativu pak převzaly Katovice, ale naše defenzíva v čele s Chlandou v naší svatyni pracovala na jedničku s hvězdičkou, takže nakonec utkání skončilo bezbrankovou remízou. Z okresního derby s tak kvalitním soupeřem jakým Katovice jsou si odvážíme další cenný bod, takže jsme maximálně spokojeni. Zápas se odehrál i v duchu fair-play, takže všem aktérům na hřišti včetně sudích patří právem zasloužený dík!“


SK SIKO Čimelice – FK Protivín 2:0 (1:0)

Branky: 5. Hovorka, 74. Hegenbart. Rozhodčí: Vican – Sebera, Přibyl. ŽK: 4:2 (Převrátil, Káš, M. Viták, Hovorka – Rothbauer, R. Vojta). Diváků: 80.

Čimelice: Přibyl – Řezáč, Listopad, J. Viták, M. Viták – Káš, Převrátil, Varhan, Říha (70. Nosek) – Hegenbart (90. T. Zelenka), Hovorka. Trenér: Jan Růžička.

Protivín: Hanus – Rothbauer, Mikulenka, R. Vojta, König – Moravec, Říha (83. Sládek), Z. Vorel, Bečvář, J. Vojta (74. Dan) – J. Vorel. Trenér: Juraj Kobetič.

Nejlepší hráči: Káš, Listopad – nikdo.

Jan Růžička, trenér Čimelic:Měli jsme dobrý vstup do zápasu a po pěkné akci jsme šli do vedení. Hrozili jsme pak ze stran, ale nic jsme si nevytvořili. Protivín byl po zbytek poločasu lepší a byli jsme rádi, že jsme neinkasovali. Druhý poločas byl vyrovnaný a po rohovém kopu se nám podařilo přidat druhý gól. Závěr jsme si pohlídali.

Juraj Kobetič, trenér Protivína: „Po pěti minutách prohrávat, když se srazí naši tři hráči a soupeř maže na branku a zakončí gólem, to na klidu moc nepřidá. Otřepali jsme se a do poločasu jsme to mohli otočit. Nepovedlo se. V druhém dějství byl soupeř lepší v prostředku hřiště a nedal nám tolik prostoru. Druhá branka po standardce jen pečetila naši prohru. Každý zápas je již pro nás hodně důležitý a my si připravíme hlavy na další soupeře.“


FK Slavoj Český Krumlov - TJ Sokol Lom 0:2 (0:2)

Branky: 20. a 41. Neužil. Rozhodčí: Šafránek - Kroutl, Jarolím. Delegát: Brož. ŽK: 2:1  (Svoboda, Tauber – Bosnyak). Diváků: 123.

Č. Krumlov: Říha – Malý, Dudák, Švec, Svoboda (46. Fischer) – Grigera, Tůma (50. Filip), Novák, Strapek – Tauber, Sláma (85. Smolen). Trenér Václav Domin.

Lom: Chylík – Rabiňák (89. Turek), Jelen, Trantýr, Vysušil – Kloc (72. Kolací), Balogh, Šimák (85. Voneš), Janů (90. J. Císař) – Neužil, Bosnyak. Trenér Marek Císař.

Nejlepší hráči: Říha – Balogh, Neužil, Bosnyak.

Václav Domin, trenér Č. Krumlova:Takových zápasů víc, ale s lepším výsledkem pro nás, pokud možno. Lom má zkušený mančaft a právem je tam, kde je. Ale určitě se neztratili ani naši kluci. Sice prohráli se zkušenějším týmem, ale bojovali. Škoda, že ve druhém poločase jsme sice měli víc ze hry, ale bez gólového využití. Měli jsme často i pech. Když už jsme obešli i gólmana, tak balon vykopl jeden z beků na roh. Nebo hlavička z malého vápna mířila do nohou gólmana. Soupeř góly dal, my ne.“ 

Marek Císař, trenér Lomu: „Zápas se nám povedl a musel se divákům líbit. Zásluhu na tom má, díky výbornému výkonu, i rozhodčí Šafránek a jeho asistenti Kroutl a Jarolím. Dlouho jsem neviděl takto s nadhledem pískat rozhodčího. Samozřejmě k tomu přispěli fotbalově hrající domácí, kteří nás přehrávali hlavně ve druhé půli. Nicméně v prvním poločase jsme si vytvořili několik gólových příležitostí a dvě jsme proměnili. Hráli jsme disciplinovaně, a i s trochou štěstí jsme udrželi čisté konto. Proto jsme vyhráli.“


Malše Roudné – Sokol Želeč 5:1 (4:0)

Branky: 2. a 21. O. Otepka, 5. Neckář, 5. Vlk, 78. Hála - 84. Brůžek (pen.). Rozhodčí: Koranda - Herzog, Macko. Delegát: Kučera. ŽK: 1:0 (Cahyna). Diváků: 80.

Roudné: Hřebejk – Kodras, M. Otepka, Cahyna, Škoda – Neckář, O. Otepka (79. D. Vogl), Hála (82. Goretki), Bartoš (32. Samek) – Píša, Vlk (68. Budín). Trenér Marcel Tomášek.

Želeč: Blažek – Holub, Kosobud, Pavličko – Švec, Sokolt (68. Šindelář), Šváb, Kukučka – Brůžek, Prokeš (60. Froněk). Trenér Roman Lukáč. 

Nejlepší hráči: celý tým – nikdo.

Marcel Tomášek, trenér Roudného: „Hned úvod se nám povedl a dal ráz celému utkání.  Po celý zápas jsme byli agresivní a stále v pohybu. Dařila se nám kombinace a hlavně jsme proměnili některé šance, které jsme si vypracovali. Měli jsme sice okénka v defenzívě, ale vše jsme ustáli až na penaltu těsně před koncem. Chtěli bychom na tento výkon navázat na Hluboké.“

Roman Lukáč, trenér Želče: „V páté minutě bylo po zápase. Hledal jsem na střídačce ručník, žádný jsme tam neměli, a tak jsme zápas museli dohrát.“


FK Olešník – TJ Hluboká nad Vltavou 4:0 (1:0)

Branky: 17. Grobár, 56. Dudek, 74. Štos, 86. Kouba. Rozhodčí: Hoch - Dunovský, Klátil. Delegát: Němeček. ŽK: 1:3 (Nygmet – Rubick, Kadlec, Stráský). ČK: 1:0 (23. Šahajda). Diváků: 172.

Olešník: J. Studnička – Nygmet (46. Dráb), Kalášek, Šahajda – Nýdl (81. Brom), Heller, Grobár, Lafata, Šíma – Dudek (85. Kouba), Štos (87. Jirkal). Trenér Roman Chlumecký.

Hluboká: Brůha – Jonáš, Legdan, Kössl, Čermín (72. Adam) – Rubick (46. Křiváček), Němec (68. Maurer), Stráský, Antoš, Říha – Kadlec (75. Turek). Trenér František Cipro.

Nejlepší hráči: celý tým, Dudek – nikdo.

Roman Chlumecký, trenér Olešníku: Do utkání jsme vystoupili, jak jsme si v kabině řekli. Rozestavením jsme asi Hlubokou trošku zaskočili a vyústěním byl gól Grobára po tečované střele za vápnem. Ve 23. minutě dostal Šahajda červenou kartu za faul. Museli jsme to přeskládat a hrát 4-4-1. Na to, že měla Hluboká o jednoho hráče více, tak na hřišti to nebylo vůbec znát. Hráli jsme zodpovědně, s nasazením a čekali na brejkové situace. Dali jsme v druhé půli krásné tři branky. Jsem spokojený s výsledkem i s přístupem hráčů k zápasu.“

Petr Řehoř, činovník Hluboké: „Utkání se nám nepovedlo. Bohužel nedáme gól ani z nejvyloženějších šancí a soupeř nás za to potrestal. Mají velmi kvalitní tým a po zásluze vyhráli. My se teď musíme připravit na třetí derby v řadě a už konečně vyhrát.“


SK Jankov – TJ Dražice 3:0 (2:0)

Branky: 31. Bürger, 41. Popelka, 75. Šebelka. Rozhodčí: Krauskopf – Mach, Kroutl. Delegát: Řezáč. ŽK: 4:2 (Maršán, Fajtl, Bürger, Mužík – Bareš, L. Stuchlík). Diváků: 88.

Jankov: Pavelec – Dolejšek, Honner, Lošek, Popelka (72. Kočer) – Fajtl (83. Prediger), Maršán – Bürger, Sedlic, Šebelka (79. Hüttner) – Issaka (60. Mužík). Trenér Petr Kadlec.

Dražice: Baka – Fara, Veselý (15. Horka), Hořejší, Bareš – Novotný, Fořt, Štecher, Do Trung (72. Kouřil), Šimák – L. Stuchlík (82. J. Stuchlík). Hrající trenér Marian Horka.

Nejlepší hráči: Sedlic, Pavelec – Baka.

Petr Kadlec, trenér Jankova:V prvním poločase jsme byli aktivnější a naši převahu jsme dokázali zúročit, když jsme se dvakrát prosadili po rohovém kopu. Po změně stran jsme chtěli na aktivitě ještě přidat a hosty nepustit do hry. To se nám ale moc nedařilo a soupeř vycítil, že by mohl vývoj utkání ještě zdramatizovat a nebyl k tomu daleko, když v 62. minutě Horka po rohu nebezpečně hlavičkoval z prostoru malého vápna. Čtvrt hodiny před koncem se chytře uvolnil Šebelka a přidal naši další branku. Výsledek ještě mohli hosté zkorigovat po nařízené penaltě, kterou však Pavelec dokázal zneškodnit.“

Marian Horka, hrající trenér Dražic: „Soupeř měl od 1. minuty větší chuť do zápasu. Překvapilo mě, že nás porazil po dvou rohových kopech. Nás v současné době trápí velké množství zraněných hráčů, doufám, že se alespoň někdo dá do příštího týdne zdravotně dohromady. Jankov se představil jako kombinační tým a zaslouženě nás porazil 3:0. Škoda jen nastřeleného břevna a neproměněné penalty v závěru. Velmi se mi herně líbil hráč domácích Sedlic.“


FC ZVVZ Milevsko – TJ Jiskra Třeboň 0:3 (0:2)

Branky: 16. Průcha, 34. Koktavý, 50. Růžička. Rozhodčí: Žemlička - Kaštánek, Peterka. Delegát: J. Urban. ŽK: 1:1 (Málek – Matoušek). Diváků: 120.

Milevsko: Pavel Dvořák – Hejl, Kosobud, Petr, M. Novotný (76. Hrubec), P. Novotný (46. Kálal), Maršík, Marvan, Málek – Sedlák, Paták (63. Kutil). Trenér Miroslav Strnad.

Třeboň: Kopecký – Schneider, Koktavý, Lonsmín, Cimerhanzl – Matoušek (84. Holý), Doležal, Franěk (76. Tůma), Holzepl – Průcha, Růžička (89. Hami). Trenér Karel Kladenský.

Nejlepší hráči: Petr, Hejl – Kopecký, Průcha, Doležal.

Miroslav Strnad, trenér Milevska: „Moc jsme chtěli před našimi fanoušky vyhrát, ale nepovedlo se to. Přitom jsme si na soupeře věřili, taková nálada v týmu vládla. Je to stejná píseň jako na Rudolfově i předtím. Chybí nám typický útočník a hlavně klíčoví hráči. Pokaždé se probojujeme až k vápnu, ale pak už to vázne. Vaříme z vody a mladí hráči na ty zkušenější zatím nestačí. Ale je to příslib budoucnosti, učí se.“

Karel Kladenský, trenér Třeboně: „Přečkali jsme úvodní nápor domácích a postupně převzali iniciativu. Odměnou nám byly dva góly po rohových kopech, hlavou se trefili Průcha a po něm i Koktavý. Po změně stran jsme rychle přidali třetí branku, Růžička vystihl přihrávku stoperovi, vyměnil si míč s Průchou a zakončil. Důležitý moment přišel dvacet minut před koncem, když se proti nám kopala penalta za faul, Kopecký vystihl stranu, balón vyrazil a korunoval tak svůj povedený individuální výkon. Za výhru jsme rádi, ale nijak ji nepřeceňujeme, pevně věřím, že jsme na podzim neřekli poslední slovo.“

Napsal(a) Martin Wipplinger | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama