Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Gólové hody v T. Svinech, drtivé venkovní výhry Chýnova a Netolic

 
neděle, 28. října 2018, 18:55

AKTUALIZ OVÁNO - Mimořádně gólově bohaté bylo 12. kolo oblastních tříd. Přestřelka se strhla v A třídě mezi T. Sviny a Lhenicemi. Hosté vedli již 3:0, ale stav otočila dvojice Šemro – Kolář. Dvougólový náskok promrhaly Semice ve Větřní, důležité body si připsaly Vodňany s posledními Prachaticemi. První Lažiště se muselo spokojit jen s bodem proti budějovické Lokomotivě. Pět gólů nasázel netolický Jakub Varyš v Horné Plané. Šlágrem B třídy byl zápas Sousedovic s Vacovem, který ovládla domácí Westra.

Planá dobyla Křemelku

V 1. A třídě, sk. A, lídr tabulky Lažiště remizoval na hřišti suchovrbenské "Lokotky", jednogólové poločasové vedení domácích srovnával Pavel Kamiš na začátku poslední půlhodinky "vlastňákem". Trhové Sviny v jedenáctigólové přestřelce zdolaly Lhenice, tříbrankový náskok hostů do konce prvního poločasu korigovali dvěma góly. Ve druhé půli dalšími čtyřmi odskočily na dvoubrankové vedení, hosté dvě minuty před koncem již jen korigovali skóre a zrodil se divoký výsledek. U domácích exceloval čtyřbrankový střelec, devatenáctiletý Jiři Šemro, dvěma trefami se prezentoval kapitán mužstva Ondřej Kolář, za hosty byli dvakrát úspěšní Roman Iliev a Michal Mahák. Českobudějovická Slavia podlehla doma Vimperku, ten se díky tomuto vítězství probojoval již na páté místo. Veledůležité body si připsalo Větřní, prohrávalo totiž se Semicemi dvougólovým rozdílem, avšak do poločasu srovnalo skóre a po přestávce dalšími třemi trefami rozhodlo o svém vítězství, tři branky zaznamenal zkušený Rudolf Weinhard, z toho jeden díky proměněné penaltě. Cestu za vítězstvím si poněkud zkomplikovaly Vodňany, dvougólové vedení v první půli hosté z Prachatic srovnali, aby domácí opět odskočili na dvoubrankové vedení, poslední slovo měl ale hostující Jan Lukeš, který zaznamenal všechny tří úspěšné zásahy, poslední v 90. minutě hry. Vodňanským pomohla výhra odpoutat se od předposlední příčky. Prachatičtí stále zůstávají poslední. Nová Ves dokázala na domácím trávníku porazit Bavorovice a posunula se v tabulce na druhé místo se ztrátou dvou bodů na vedoucí Lažiště. Dvě trefy zaznamenal Radomil Procházka. Strakonický Junior neočekávaně poprvé prohrál doma s Planou vysoko 1:4, když nezvládl závěr poločasu, dva góly do šatny s favoritem zacloumaly. Za vítěze se dvakrát gólově prosadil Petr Šteyer. Plánští hrají venku jako z partesu. Zatímco na vlastním hřišti získali všehovšudy 2 body, venku už 11, jako vedoucí Lažiště.

Lídr Sezimovo Ústí porazil druhý „Čtyrák“

Ve skupině B se poslední rezerva Milevska namlsala prvním vítězstvím v minulém kole s Nemanicemi a podobný kousek se jí povedl i na hřišti Dačic. Domácí po prohraném prvním poločase srovnali skóre utkání hned na počátku toho druhého díky proměněnému pokutovému kopu Markem Šimánkem. O výhře hostů rozhodl devět minut před koncem Martin Kálal. Chýnov po bezbrankové plichtě v minulem kole na domácím hřišti s Bernarticemi doslova smetl devíti "kousky" čekanický Meteor, čtyři trefy zaznamenal chýnovský snajpr Jaroslav Prášek. Plánský Sokol tentokrát nezaváhal v domácím prostředí a výrazně porazil Nemanice, když jeho dva úspěchy zaznamenal Jan Trčka. Hosté sice šli hned na začátku utkání do vedení, ale čtyřmi góly domácích bylo již do konce prvního poločasu o podobě výsledku rozhodnuto. Nemanice venku ještě nebodovaly. Veselská Lokomotiva o gól přehrála svého soupeře ze Ševětína, střelecky se daří Matěji Ježkovi, který se trefil dvakrát, za hosty korigoval tři minuty před koncem Lukáš Kupec. Lídr tabulky Sokol Sezimovo Ústí porazil těsně ve šlágru kola čtyřdvorského pronásledovatele a na hřišti Za řekou zůstává stále stoprocentní. Vítěznou branku zaznamenal kapitán Václav Hoffmann v samém závěru. Sokol odskočil Čtyřdvorským na pět bodů. Na druhé místo se dostal Lišov vítězstvím nad letos značně se trápícím Týnem nad Vltavou, který venku nezískal ani bod. Dva góly vsítil David Mlýnek. V Bernarticích se nečekala tak vysoká výhra nad Novou Včelnicí. Po zajímavém průběhu utkání, kdy se hrálo nahoru dolů, si na konci první půle dal po rohovém kopu brankář Ondřej Votápek vlastní gól. Domácí zvýšili náskok po třinácti minutách druhé půle. Kontaktní gól zaznamenal hostující kanonýr a nejlepší střelec této skupiny Stanislav Pacholík. V poslední desetiminutovce vsítili Bernartičtí ještě dvě branky a zrodilo se vysoké vítězství.

Velešín se vytáhl na Kaplici

V 1. B třídě, skupině A, v utkání mužstev středu tabulky vyhrál Sedlec nad Kamenným Újezdem dvougólovým rozdílem. Smrčina Horní Planá utrpěla na domácí hřišti pořádný debakl (0:9) s Netolicemi. Po dvougólovém rozdílu ve skóre na konci prvního poločasu nasypali hosté do sítě svého soupeře dalších sedm zásahů a domácí odcházeli ze hřiště se sklopenou hlavou. Pět gólů nasázel netolický kanonýr Jakub Varyš, z toho jeden z penalty. Tento borec, odchovanec vodňanského fotbalu, prozatím vede střelecké tabulky všech námi sledovaných soutěží s 20 góly! Další divoký výsledek se zrodil v Dolním Dvořišti, domácí v utkání podlehli v pohodě hrajícímu Boršovu nad Vltavou hokejovým výsledkem (3:7). Střelcem utkání byl velezkušený exligista Jan Gruber, který dal tři góly. Již v prvním poločasu bylo zřejmé, že to bude velmi bohatý zápas na góly. Frymburk zvítězil nad Hrdějovicemi. Loučovice udolaly Dříteň, když vyhrály jednogólovým rozdílem. Vyrovnané utkání rozhodl třemi trefami Jakub Toth, vítěznou vsítil čtvrt hodiny před koncem. Našlápnutá Zlatá Koruna dala nepopulárního "bůra" roudenské rezervě. Tři góly zaznamenal Milan Homer a dva přidal další šutér domácích Dominik Fuciman, za hosty korigoval pětadvacet minut před závěrem utkání osmnáctiletý Ondřej Vochozka. V nedělní dohrávce v duelu druhého Velešína s prvními Kaplicemi se zrodila vcelku pohodová výhra Velešína před rekordní návštěvou 350 diváků, když všechny tři góly byly zaznamenány až ve druhé části hry. Velešín se tak dostal na první místo před Spartak a má na něj náskok dvou bodů.

Vacov v Sousedovicích nebodoval

Ve skupině B v utkání kola prvního mužstva s druhým vyhrála sousedovická Westra před 150 diváky nad Vacovem. Skóre otevřel již v první minutě proměněnou penaltou Filip Duba. Loni „átřídní“ Vacov korigoval až za jasného stavu 0:3. Obě mužstva si udržela stávající pozice, podobně jako Strunkovice vítězstvím s prachatickou rezervou ze Záblatí a Bělčice, které porazily doma Cehnice. Pod vedením Libora Žáka ožila Volyně a další výhrou na hřišti Dražejova se posunula ze spodních pater tabulky do nahuštěného středu. Čkyně porazila dvougólovým rozdílem poslední Stachy. Rozjetá Sedlice pouze remizovala na svém trávníku a oseckou rezervou, páté místo v tabulce si neudržela. Předstihla ji díky lepšímu skóre Čkyně. Ve střetnutí dvou mužstev ze spodní poloviny tabulky vyhrálo Vlachovo Březí nad Chelčicemi jasně 4:0. Vítěz postoupil na desáté místo a má minimální ztrátu na mužstva středu tabulky. Poražené Chelčice zůstávají předposlední.

Řepeč srovnávala v 95. minutě

Ve skupině C lídr tabulky Kovářov prohrál v derby v Božeticích, kde vyšel střelecky naprázdno. Vítězství pojistil domácím Jan Čanda v poslední minutě. Větrovy prokázaly svou ofenzivní sílu a vyhrály v Chotovinách třemi góly z první půle. Dva góly zajistil Petr Klejna. Větrovy se dostaly již na druhé místo a na vedoucí Kovářov mají ztrátu pouhého jednoho bodu. Dvoubrankový náskok prohospodařili Řepečští, za plichtu mohou nakonec děkovat Lukáši Vachutovi, kterému se podařilo zaznamenat vyrovnávací gól až v 5. minutě nastaveného času. Hradiště přenechalo v domácím prostředí všechny body Mirovicím, o výsledku rozhodl Jakub Převrátil osmnáct minut před závěrem. Mladá Vožice pouze remizovala s Kluky a odmítla díky této plichtě postavení lídra soutěže, opět se dvakrát prosadil Tomáš Kukla a je druhým kanonýrem ve sledovaných soutěžích za Jakubem Varyšem z Netolic s 19 góly. Sepekov pokračuje ve šňůře vítězných utkání, tentokrát veze všechny body z hřiště předposlední Putimi, vítězství zajistil dvěma góly Jiří Doubek. Sepekovští postoupili již na šesté místo. Chyšky doma porazily poslední Královu Lhotu a na vedoucí Kovářov z pátého místa ztrácejí pouhé tři body. „Céčková“ skupina je na čele určitě ze všech nejvyrovnanější

Suchdol udržel vedoucí příčku

Ve skupině D zvítězily Slavonice u poslední Nové Bystřice, která má nejprostupnější obranu (30 gólů), dvěma trefami Martina Bodláka. Lídr tabulky Suchdol nad Lužnicí prokázal své herní kvality v Ledenicích, kde naplno bodoval a udržel si tak první pozici v soutěži. Ledeničtí setrvávají na jedenáctém místě. Třebětice se domácí výhrou nad Kardašovou Řečicí vyhouply již na druhou příčku. Svou pozici si udržela Olešnice díky jednobrankové výhře se Studenou, jediný gól zaznamenal v 54. minutě hry Roman Brousek. Doma neporažené Mladé si poradilo hladce s třeboňskou rezervu zásluhou Tomášů Linharta a Brozmana. Českovelenická Lokomotiva remizovala bez gólů doma s Dobrou Vodou. Šance byly na obou stranách, ale střelci neměli mušku.


VÝSLEDKY 12. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Lokomotiva Č. Budějovice – FK Lažiště 2:2 (2:1)
Branky: 30. (pen.) a 41. Filip Navrátil – 35. Vokatý, 62. Pavel Kamiš (vlastní).
Rozhodčí: Lepič – Toucha, Písek. ŽK: 2:2 (Květoun, Havel – Vokatý, Pěsta). Diváků: 50.

TJ Spartak Trhové Sviny – SK Lhenice 6:5 (2:3)
Branky: 35., 47., 80. a 83. Jiří Šemro, 40. a 63. Kolář – 4. a 27. Iliev, 70. a 88. Mahák, 1. Balica.
Rozhodčí: Kříž ml. – Kollmann, Bumba. ŽK: 1:4 (Valut – Iliev, Pořádek, Beran, Jind. Dvořák). Diváků: 50.

SK Slavia Č. Budějovice – TJ Šumavan Vimperk 0:1 (0:0)
Branka: 50. Chvosta.
Rozhodčí: Toucha – Lepič, Izugrafov. ŽK: 1:3 (Hasenöhrl – Šimandl, Matoušek, Kvapil). Diváků: 50.

SK Větřní – FC AL-KO Semice 5:2 (2:2)
Branky: 35., 57. (pen.) a 75. Rudolf Weinhard, 32. Sivák, 48. Jiří Dvořák – 21. Jakub Keclík, 29. Císařovský.
Rozhodčí: Cigáň – Krejník, Kovařík. ŽK: 0:3 (Peroutka, Šourek, Pavel Keclík). Diváků: 60.

FK Vodňany – FK Tatran Prachatice 4:3 (2:0)
Branky: 8. Kunc, 28. Gažík, 62. Šlehofer, 77. Patrik Hrachovec – 51., 58. a 90. Jan Lukeš.
Rozhodčí: Leiš – Tůma, Dimitrov. ŽK: 3:1 (Šlehofer, Novák, Krejčí – Kováč). Diváků: 50.

TJ Nová Ves – FC Mariner Bavorovice 5:2 (2:0)
Branky: 56. a 68. Procházka, 14. Kohout, 17. Vávra, 61. Neumann - 69. Volf, 80. Trnka.
Rozhodčí: Tauber - Formánek, Pečenka. Delegát: Vrzal. ŽK: 1:1 (Holý - Hanousek). Diváků: 100.

FK Junior Strakonice – SK Planá 1:4 (0:2)
Branky: 59. Martin Šrámek – 45. a 50. Šteyer, 40. Ondřej Hotový, 77. Carda.
Rozhodčí: Herzog – Brych, Pánek. DFA: Miroslav Novotný. ŽK: 2:2 (Bálek, Reiser – Tomáš Pintér, Ondřej Hotový). Diváků: 105.


SKUPINA B

TJ Centropen Dačice – FC ZVVZ Milevsko B 2:3 (0:1)
Branky: 47. (pen.) a 77. Šimánek – 29. Radek Šťastný, 56. Římanek, 81. Kálal.
Rozhodčí: Panský – Ondřej, Boček. ŽK: 1:2 (Beneš – Kálal, Hrubec). Diváků: 40.

FK Meteor Tábor – FC Chýnov 0:9 (0:2)
Branky: 39., 54., 66. a 72. Prášek, 21. Vlast. Hruška, 63. David Král, 79. Štiller, 83. Václav Hruška, 85. Sedlatý.
Rozhodčí: Kříž st. – Nedvěd, Kabele. ŽK: 1:2 (Maštalíř, Kolář – Jan Hruška, David Král). Diváků: 50.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – SK Nemanice 4:1 (4:1)
Branky: 25. a 43. Trčka, 12. Pösinger, 27. Pospíchal – 5. Bašta.
Rozhodčí: Náprava – Valeš, Svoboda. Hráno bez karet. Diváků: 40.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – SK Ševětín 2:1 (1:0)
Branky: 6. a 84. Matěj Ježek – 87. Kupec.
Rozhodčí: Valeš – Náprava, Svoboda. ŽK: 6:1 (Daněk, Hejl, Mikeska, Čížek, Richard Mach, Bursík – Jakub Suchan). Diváků: 50.

TJ Sokol Sezimovo Ústí – SK Čtyři Dvory 2:1 (1:1)
Branky: 17. Nikl, 87. Václav Hoffmann – 9. Tengl.
Rozhodčí: Jevčák – Kříž st., Kollmann. DFA: Pípal. ŽK: 2:0 (Václav Podroužek 2). ČK: 1:0 (68. Václav Podroužek). Diváků: 80.

SK Lišov – FK Olympie Týn nad Vltavou 4:0 (3:0)
Branky: 37. a 90. David Mlýnek, 8. Kandl, 27. Bouchal. Rozhodčí: Formánek – Tauber, Miroslav Pečenka. ŽK: 1:2 (Bambule – Šálený, Liška). Diváků: 50.

TJ Sokol Bernartice – TJ Nová Včelnice 4:1 (1:0)
Branky: 42. Votápek (vlastní), 58. Kloboučník, 82. Peterka, 90. (pen.) Tomáš Češka.
Rozhodčí: Izugrafov – Průchová, Zabilka. DFA: Šnajder. ŽK: 0:1 (Ondřej Blažek). Diváků: 52.


VÝSLEDKY 12. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

SK Sedlec – TJ Sokol Kamenný Újezd 4:2 (2:1)
Branky: 15. a 72. Tomáš Kučera, 22. Bláha, 78. Koch – 37. a 81. Frnka.
Rozhodčí: Dimitrov – Schwarz, Hora. ŽK: 0:1 (Soukup). Diváků: 40.

TJ Smrčina Horní Planá – 1.FC Netolice 0:9 (0:2)
Branky: 48., 66., 82., 84. a 86. (pen.) Jakub Varyš, 5. Václav Vlášek, 34. Jiří Urban, 79. Mir. Dvořák, 87. Gansner.
Rozhodčí: Pravda – Landík, Šudoma. ŽK: 2:1 (Adam Kvasnička, Lukáš Mražík – Jakub Varyš). Diváků: 32.

FK Dolní Dvořiště – FK Boršov nad Vltavou 3:7 (1:4)
Branky: 54. a 69. Pecha, 18. Zeman – 38., 40. a 66. Gruber, 7. Pokorný, 36. (pen.) Matoušek, 70. Lísal, 88. Kofroň.
Rozhodčí: Křížek – Hladík, Holub. ŽK: 1:1 (Kubík – Gruber). Diváků: 100.

FC Šumava Frymburk – TJ Slavoj Hrdějovice 3:0 (1:0)
Branky: 42. Milan Račák, 51. Budík, 78. Šisler.
Rozhodčí: Marek Mráz – Pánek, Reitinger. ŽK: 1:1 (Šisler – Jan Turek). Diváků: 60.

Vltavan Loučovice – TJ Dříteň 3:2 (1:1)
Branky: 8., 58. a 74. Jakub Toth – 5. Josef Moudrý, 64. Smékal.
Rozhodčí: Hladík – Křížek, Kemény. DFA: Chlaň. ŽK: 3:2 (Fejtek, Ardó, Žák – Werner, Hromada). Diváků: 54.

SK Zlatá Koruna – TJ Malše Roudné B 5:1 (3:0)
Branky: 10., 60. a 77. Homer, 22. a 36. Fuciman – 65. Vochozka.
Rozhodčí: Landík – Pravda, Marek. ŽK: 0:2 (Hrouda, Kořínek). Diváků: 50.

FC Velešín – FK Spartak Kaplice 3:0 (0:0)
Branky: 61. Filip Rozkošný, 79. Fišer, 82. Pavlis.
Rozhodčí: Brom – Klimeš, Janda. DFA: Eibl. ŽK: 3:2 (Fišer, Pomije, Jirský – Kebl, Štrbačka). Diváků: 350.


SKUPINA B

TJ Dražejov – SK Slavoj Volyně 1:3 (1:2)
Branky: 31. Janus – 38. a 75. Tokár, 13. Filip Gašpar.
Rozhodčí: Řehoř – Vejčík, Pašek. ŽK: 1:3 (Pojsl – Slavík, Malina, Patrik Gašpar). Diváků: 70.

SK Čkyně – Sokol Stachy 2:0 (1:0)
Branky: 37. Vojta, 90. Josef Král.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Trněný. Hráno bez karet. Diváků: 90.

TJ Sokol Bělčice – Sokol Cehnice 2:0 (2:0)
Branky: 23. Lukáš Krameš, 38. Tintěra.
Rozhodčí: Ovčáček – Bezpalec, Zábranský. ŽK: 1:1 (Adam Ježek – Frčka). Diváků: 100.

FC Westra Sousedovice – SK Vacov 3:1 (1:0)
Branky: 1. (pen.) Duba, 59. Vojtíšek, 77. Milan Glazunov – 79. Martin Mls.
Rozhodčí: Vejčík – Řehoř, Pašek. DFA: Janíček. ŽK: 1:2 (Kacetl – Jirovec, Jar. Červenka). Diváků: 150.

TJ Sokol Sedlice – TJ Osek B 1:1 (0:1)
Branky: 85. Houzar – 28. (pen.) Brabec.
Rozhodčí: Novák – Kadlec, Hejtmánek. ŽK: 4:2 (Čabrádek, Koutenský, Němec, Houzar – Jiří Hájek, Čapek). Diváků: 50.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – FK Tatran Prachatice B 4:0 (0:0)
Branky: 51. (pen.) Klein, 62. Šimčík, 70. Roman Žurek ml., 72. Petr Beneš.
Rozhodčí: Talíř – Ctibor Novotný, Šupík. DFA: Josef Šafránek. ŽK: 5:2 (Roman Žurek ml., Petr Beneš, Šimčík, Němeček st., Pravda – Janošťák, Ondřej Váša). Diváků: 60.

FC Vlachovo Březí – FK Chelčice 4:0 (1:0)
Branky: 78. a 87. Hubáček, 27. (pen.) Bušek, 57. Pečený.
Rozhodčí: Ondra – Ryneš, Harvalík. DFA: Hanzal. ŽK: 2:1 (Bušek, Hubáček – Mir. Langr). Diváků: 80.


SKUPINA C

FK Řepeč-Opařany – TJ Dolní Bukovsko 3:3 (2:1)
Branky: 29. (pen.) a 90+5. Vachuta, 19. Kravar – 37. Chochol, 61. (pen.) Jiří Matoušek, 68. Tien Nguyen.
Rozhodčí: Petr Šťastný – Hnilička, Fiala. ŽK: 3:1 (Jan Štecher, Kravar, Vlk – Stan. Miřatský, Chochol, Jiří Matoušek). Diváků: 40.

TJ Sokol Chotoviny – SK KAVAS Větrovy 0:3 (0:3)
Branky: 9. a 39. Petr Klejna, 9. Ondřej Jelínek.
Rozhodčí: Hnilička – Petr Šťastný, Fiala. ŽK: 1:1 (Kromka – Ondřej Jelínek). Diváků: 80.

TJ Hradiště – SK Mirovice 0:1 (0:0)
Branka: 72. Jakub Převrátil.
Rozhodčí: Frček – Zabilka, Hrušková. ŽK: 0:2 (2. a 55. Karel Mařík ml.). ČK: 0:1 (55. Karel Mařík ml.). Diváků: 70.

TJ Božetice – TJ ZD Kovářov 2:0 (0:0)
Branky: 59. Pinc, 90. Čanda.
Rozhodčí: Crkva – Křížovský, Šika. DFA: Pípal. ŽK: 2:1 (Čanda, Jan Jelínek – Petr Bílý). Diváků: 89.

TJ Sokol Mladá Vožice – 1.FC Boston Kluky 2:2 (1:0)
Branky: 1. a 82. (pen.) Tomáš Kukla – 65. Mir. Říha st., 68. Humr.
Rozhodčí: Krejník – Picka, Kabele. ŽK: 2:4 (Struska, Tomáš Kukla – Martin Kůs, Mir. Štěpán, Voj. Košatka, Radek Košatka). ČK: 1:0 (83. Marek Želivský). Diváků: 70.

TJ Sokol Putim – TJ Sokol Sepekov 1:2 (1:1)
Branky: 16. Bican – 29. a 72. Jiří Doubek.
Rozhodčí: Kocina – Dimitrov, Třeštík. DFA: Štuk. ŽK: 2:3 (Holan, Rejlek – Michal Kosobud, Baloun, Kašpar). Diváků: 40.

FC Chyšky – TJ Králova Lhota 4:0 (2:0)
Branky: 15. a 56. Lívanec, 4. Jan Málek, 79. Prášek.
Rozhodčí: Vican ml. – Blažek, Tanáč. ŽK: 1:3 (Voj. Petřík – Kunt, Vařenka, Hanisch). Diváků: 50.


SKUPINA D

TJ Jiskra Nová Bystřice – TJ Sokol Slavonice 1:2 (0:1)
Branky: 55. Schramhauser – 45. a 60. Bodlák.
Rozhodčí: Boček – Ondřej, Panský. DFA: Bicek. ŽK: 2:3 (Schramhauser, Celý – Jahoda, Trávníček, Bodlák). Diváků: 55.

TJ Slavoj Ledenice – Sokol Suchdol nad Lužnicí 1:2 (1:1)
Branky: 23. Pavlík – 38. Bednář, 82. Jakub Záruba.
Rozhodčí: Ambrožová – Syrovátka. Buřič. ŽK: 3:3 (Kadlec, Volf, Svoboda – Tomáš Záruba, Špale, Jakub Záruba). Diváků: 60.

TJ Lokomotiva České Velenice – SSK Dobrá Voda 0:0
Rozhodčí: Křížovský – Juráň, Rous. ŽK: 7:4 (Srpek, Lafiti, Kopecký, Fiala, Janda, Samec, Sokol – Peleška, Jirák, Klimeš, Jakub Marek). Diváků: 50.

SK Mladé – TJ Jiskra Třeboň B 5:2 (3:1)
Branky: 38. a 65. Linhart, 42. a 75. Brozman, 21. Červený – 32. Kolář, 84. Sivok.
Rozhodčí: Žurek – Marek Mráz, Špelina. ŽK: 2:3 (Šťastný, Tondr – Jakub Veselý, Hofmann, Jiráček). Diváků: 20.

TJ Sokol Olešnice – FK Studená 1:0 (0:0)
Branka: 54. Brousek.
Rozhodčí: Hošek – Šíma, Škuthan. ŽK: 1:3 (Horelica – Pelej, Doležal, Šára). Diváků: 40.

FK Sokol Třebětice – FK Kardašova Řečice 1922  3:0 (3:0)
Branky: 11. a 44. Voj. Habr, 34. Pokorný.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Náprava. Bez karet. Diváků: 90.

Tatran Lomnice nad Lužnicí – volno


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle (4x), Michaela Vrábková (2x)