Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves doma zdolala po dvou letech T. Sviny opět 3:1

 
úterý, 23. října 2018, 12:42

Nováček I. A třídy Nová Ves přivítal po dvouleté odmlce blízkého souseda Spartak Trhové Sviny. Poslední souboj obou rivalů se na novoveském trávníku odehrál na podzim 2016 v B třídě a skončil vítězstvím domácích 3:1.

Nová Ves zaznamenala asi nejrychlejší gól ve své historii. Na světelné tabuli ještě nenaskočila první minuta a už to bylo 1:0. Po nahrávce Nováka skóroval novopečený otec Jiránek. Domácí pak v tempu nepolevili a hosté nevěděli, kam dřív skočit.

Stav první půle 3:0 byl pro Svinenské ještě milosrdný, protože z mnoha šancí se prosadil pouze Boháč po rohu Procházky ve 32. minutě a těsně před odchodem do kabin se předvedl Procházka, jehož trestný kop ve 44. minutě překvapil všechny, včetně brankáře Popoviče.

Diváci se bavili, jenže přišel druhý poločas a změny v sestavách dění na hřišti zcela obrátily. Byli to hosté, kteří hru ovládli a vytvářeli si gólové šance. V 62. minutě snížil Perfoll z trestného kopu - 1:3. Za pár minut napřáhl asi ze 30 metrů Chromčák a jeho nádhernou střelu jen tak tak vyrazil Bartizal na roh.

Domácí ještě přežili sólo Šempla přes pět hráčů se slabým zakončením a začali hru vyrovnávat. Ke konci mohli navýšit skóre obránce Boháč, jenž hlavičkoval těsně vedle tyče, a rovněž Holý, který pohotovou ranou v těžké pozici přestřelil. Zápas rozdílných poločasů skončil 3:1.

V domácím mužstvu zaslouží pochvalu stoperská dvojice Boháč, Pech. Hosté ukázali, že i za stavu 3:0 není rozhodnuto a ve druhém poločase předvedli svoji sílu.

TJ Nová Ves – TJ Spartak Trhové Sviny 3:1 (3:0)

Branky: 1. Jiránek, 32. Boháč, 44. Procházka – 62. Perfoll. Rozhodčí: Vítek – Izugrafov, Bartůněk. DFA: Chlaň. ŽK: 2:1 (Neumann, Kohout – Perfoll). Diváků: 150.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková