Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Vydařené obraty skóre v domácích zápasech

 
čtvrtek, 18. října 2018, 08:48

Hradečtí fotbalisté prodloužili vítěznou sérii na čtyři zápasy a udrželi si postavení na deváté příčce. Nováček od Vajgaru tentokrát otočil vývoj střetnutí s Dobříší. Radost nám udělal další obrat. Táborská rezerva porazila na Soukeníku Sedlčany po nejlepším podzimní výkonu. A to ve 13. minutě prohrávala 0:2. Nedaří se Soběslavi. V Berouně prohrála popáté za sebou a zůstává předposlední. Ve šlágru kola mezi prvním a druhým celkem prohrála Čížová na stadionu Admiry Praha těsně 0:1. Na rozdíl od Pražanů své šance neproměnila.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 10. KOLE DIVIZE A


FC MAS Táborsko B – TJ Tatran Sedlčany 3:2 (2:2)

Branky: 19. Vandas, 30. Kopřiva, 86. Kvěch (vlastní) – 8. Lípa, 13. Kdolský. Rozhodčí: Šob - Fišer, Průcha. Delegát: Rauch. ŽK: 0:2 (Vystyd, Senft). Diváků: 120.

Táborsko B: Novák – Větrovský, Klusák, Laszák (58. Bryanta), Mikuláštík – Kopřiva – Radosta, Berešík, Nerad, Postřihač (91. Jírava) – Vandas. Trenér Kamil Tobiáš.

Nejlepší hráči: Kopřiva.

Petr Kolář, vedoucí mužstva Táborska B: „Nezačali jsme vůbec dobře. Sice jsme mohli několikrát vést, ale nakonec jsme si po chybách vysloužili dvoubrankovou ztrátu. Jenže kluci jeli na plný plyn a tenhle handicap smázli ještě do poločasu. A ve druhém to bylo znovu zajímavé. Hrálo se nahoru dolů a my jsme tohle soupeření zaslouženě vyhráli.“


FK Jindřichův Hradec 1910 – MFK Dobříš 3:1 (1:1)

Branky: 36. Votava, 68. Toman, 77. Jindra – 27. J. Šrain. Rozhodčí: Šlapák - Štrincl, Pálek. Delegát: Bláha. ŽK: 4:0 (Jindra, Řehoř, Völfel, Cettl). Diváků: 120.

J. Hradec: Hejníček – Blažek, Jáša, Völfel, Řehoř – Kučera, Cettl (78. Králíček), Jindra (86. O. Černoch), Votava – Chalupský, Toman (89. Princ). Trenér Marek Černoch.

Nejlepší hráči: Votava, Toman.

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „Cílem našeho dalšího utkání bylo potvrzení importu bodů ze Soběslavi, což se nám podařilo, takže jsme spokojeni. Vítězství se však nerodilo snadno, od začátku až do konce se hrálo naprosto vyrovnané utkání, bez delší pasáže, kdy jeden tým by měl více ze hry. Pro nás to bylo ještě těžší v tom, že jsme museli výsledek otáčet. Důležité bylo vyrovnání do konce první půle. V té druhé jsme byli přesnější a to rozhodlo o našem důležitém vítězství.“


Český lev-Union Beroun – FK Spartak Soběslav 5:1 (3:1)

Branky: 16. Ježek, 42. Lhotka, 44. Pelikán, 69. Sklenář, 85. Krůta - 40. Kutner. Rozhodčí: Talpáš - Melničuk, Nehasil. Delegát: Pešek. ŽK: 1:1 (Krůta – Maršík). Diváků: 120.

Soběslav: Nývlt – Maršík, Suchan, Boháč (76. Smetana), Zeman – Vaněk, Bouchal, Podráský (66. Dvořák), Mazouch – Nohava, Kutner. Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: nikdo.

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Nejvyšší porážka s velmi průměrným týmem soutěže. Do čeho domácí kopli, to tam spadlo. K ostatnímu se vyjadřovat nebudu...“


FK Admira Praha – Sokol Čížová 1:0 (1:0)

Branka: 39. Čížek. Rozhodčí: Matoušek - Hocek, Žáková. Delegát: Doubek. ŽK: 1:2 (Vosický – Janda, Lukeš). Diváků: 330.

Čížová: J. Novák – Polodna, D. Novák, Fenyk, Lukeš – O. Gregor, Dvořák, M. Gregor (78. Kasík), Janda, Krasnyanyk – Jirouš. Trenér Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráči: nikdo.

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Je to pro nás smolný výsledek. Domácí byli šťastnější, byl to spíš remízový zápas. My jsme si vypracovali více šancí, v té největší trefil Ondra Gregor tyč. Výkon byl dobrý, byli jsme fotbalovější, ale gól jsme bohužel nedali a podruhé prohráli. Ale kdyby s Klatovy hrál Jirouš, tak bychom vyhráli. Dneska nám i přes vyrovnaný zápas nebylo přáno. Ale neděláme z toho tragédii. Jak jsem nedávno říkal, bodů máme s tak úzkým kádrem nad očekávání.“ 


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - SK Rakovník 1:0 (1:0), 24. Macháček.
TJ Přeštice - SK Senco Doubravka 3:2 (3:1), 15. Růžička (pen.), 18. Skála, 20. Sýkora - 19. Künstner, 52. Ungr.
FK Hořovicko - FK Tachov 1:0 (0:0), 54. Kopáč.
SK Klatovy 1898 - FC Viktoria Mariánské Lázně 4:1 (2:0), 29., 52. a 56. Krejčí, 35. Janda - 86. Kravar.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař