Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Hlavní roli sehráli nečekaní střelci

 
pátek, 12. října 2018, 01:09

Nečekaným kanonýrem uplynulého kola se stal roudenský Ondřej Cahyna, který se podepsal pod vítězství Malše na Rudolfově a byl naší redakcí vyhlášen Mužem 9. kola KP. Daleko častěji než v minulých sezonách se v kolonkách střelců objevují univerzál Michal Hojdar z Dražic a obránce Milevska Martin Petr.

Brankář Protivína Marek Hanus se snažil, seč mohl, zneškodnil několik vyložených šancí Jankova, ale další porážce nezabránil. Pětatřicetiletý zadák Milevska Martin Petr se stává „na stará kolena“ kanonýrem. S Č. Krumlovem skóroval v závěru ve třetím zápase po sobě a zajistil vzduchotechnikům bod.  

Rudolfov si v závěru poločasu nepohlídal dva centry před branku a roudenský stoper Ondřej Cahyna toho dokonale využil. Dvakrát hlavičkoval za Teringlova záda a ukončil nelichotivou šňůru malšanů. Vojtěch Týnavský podal v obraně Třeboně spolehlivý výkon, zapojoval se úspěšně i do ofenzívy. Velkou překážkou byl pro katovickou ofenzivu ostřílený stoper Želče Ondřej Kosobud, všechno ale pohlídat nestačil.

Loňský nejlepší střelec přeboru Lukáš Dudek z Olešníka si úspěšně zvyká na post pravého záložníka. Oporou Lomu v hlubockém podzámčí byl internacionál Jan Šimák, autor vítězného gólu na konci střetnutí. Mimořádnou sezonu prožívá dražický Michal Hojdar. Bývalý zadák Dražic pendluje sestavou podle trenérových potřeb. V útoku dokáže zúročit svoji rychlost. V pěti zápasech zaznamenal již čtyři trefy. Dvě vsítil proti Blatné a byl nejlepším mužem na hřišti.

Ve výtečné formě hraje také Michal Repa. Krajní záložník Katovic vstřelil v Želči vyrovnávací branku a na druhou nahrál. V sestavě kola se objevuje již počtvrté. V útoku příkladně bojoval Michal Požárek, asistoval u prvního gólu a celý zápas se sám na hrotu rval a zaměstnával domácí obranu. Střelecky se na hrotu dařilo oseckému Jakubu Řískému, který dvěma brankami pohřbil naděje posledních Čimelic.

Nejlepší střelci: 10 - Radim Štos (Olešník), David Neužil (Lom), 9 – Vladimír Uher (Katovice), 8 – David Lafata (Olešník), Jakub Říský (Osek), 6 – Jaroslav Bosnyak (Lom), 5 – Zbyněk Vorel (Protivín), Jakub Píša, 4 – Ondřej Otepka (oba Roudné), Jakub Barda (Milevsko), David Růžička (Třeboň), Radim Pouzar (Rudolfov), Michal Hojdar (Dražice), Martin Průcha (Třeboň)

Brankáři s nulou: 4 - Michal Trnka (Č. Krumlov), 3 – Pavel Dvořák (Milevsko), Tomáš Švehla (Katovice), Ladislav Chylík (Lom), Michal Baka (Dražice), 2 – Jiří Šiller (Hluboká), Martin Blažek (Želeč), Marek Hanus (Protivín), 1 – Michal Šimůnek (Blatná), David Přibyl (Čimelice), Tomáš Teringl, David Pícha (oba Rudolfov), Filip Matoušek, Jan Studnička (oba Olešník), Jakub Skála (Třeboň), Michal Fajfrlík (Želeč), František Říha (Č. Krumlov), Jakub Kozlík (Osek), Jan Komárek (Jankov)

Ideální sestava 9. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Marek Hanus (Protivín)

Ondřej Kosobud (Želeč), Ondřej Cahyna (Roudné), Martin Petr (Milevsko/2), Vojtěch Týnavský (Třeboň)

Lukáš Dudek (Olešník/2), Jan Šimák (Lom), Michal Repa (Katovice/4)

Jakub Říský (Osek/3), Michal Hojdar (Dražice/2), Michal Požárek (Katovice)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama