Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výběrové tréninky v Akademii

 
pondělí, 8. října 2018, 19:59

První z pravidelných výběrových tréninků hráčů z jihočeských klubů, tentokrát pro ročník 2007 proběhl ve středu 3. 10. v tréninkovém centru Složiště.

SK Dynamo Akademie ve spolupráci s Regionální fotbalovou akademií Jihočeského kraje (RFA) včerejším dnem zahájila první ze série výběrových tréninků pro hráče z ostatních jihočeských klubů ročníku 2007.

Vybraní hráči z naší Akademie, tentokrát společně s vybranými hráči z SKP České Budějovice, FK Slavoj Český Krumlov, FC Šumava Frymburk, Tatran Prachatice a TJ Sokol Zdíkov pod vedením trenérů Jana Kolčavy a Patrika Krabce absolvovali dvouhodinový společný trénink, kteří si všichni kluci náramně pochvalovali.

Tyto tréninky budou probíhat v Akademii pravidelně každých 14 dní, a to vždy za účasti hráčů z Akademie společně s vybranými hráči z různých jihočeských klubů. Cílem tohoto programu je umožnit nejšikovnějším klukům z Jihočeského kraje zatrénovat si společně a pod vedením profesionálních trenérů v podmínkách našeho centra.

Tréninky jsou otevřeny i pro trenéry ze zúčastněných klubů, kteří s našimi trenéry konzultují jednotlivá cvičení a mohou i pro ně být přínosem či inspirací. Věříme, že i toto je jedna z cest k větší spolupráci mezi jihočeskými kluby a ke zlepšení fotbalové výchovy mládeže v našem regionu.

Napsal(a) Dan Mikulička | Foto SK Dynamo Akademie