Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Borovanské ženy zničily soupeřky od Vajgaru v posledních minutách první půle

 
čtvrtek, 20. září 2018, 09:41

Ve třetím kole podzimní části divize žen přivítaly borovanské ženy na svém hřišti soupeřky z Jindřichova Hradce. Soupeř v prvních dvou kolech ještě neprohrál, domácí hráčky chtěly konečně zabrat a získat všechny body.

Domácí hráčky začaly náporem a v prvních šanci se už ve 2. minutě ocitla Vonková po krásné přihrávce od Vyslužilové – brankářka Lapková vyrazila její střelu na rohový kop. V 6. minutě vyslala Jandová do sóla opět Vonkovou, tentokrát míči v cestě stála tyč. V následující minutě se domácí diváci už mohli radovat. Po kombinaci Vonková – Michálková – Jandová byl stav 1:0. V 10. minutě po chybě obrany šla Tlachnová sama na Zemanovou – ta však její pokus zlikvidovala.

Ve 22. minutě vyslala Horná za obranu Michálkovou a po její kličce brankářce zvýšila na 2:0. Ovšem hostující dívky se nevzdaly a po závaru ve vápně snížila ve 29. minutě  Plucarová – 2:1. Domácí hráčky se neustále tlačily před branku hostí ale pokusy Michálkové, Jandové, Vonkové ani Vyslužilové k navýšení skóre nevedly. Ve 38. minutě se k sólu dostala opět hostující Tlachnová – Zemanová ji opět vychytala. Jenže ve 45. minutě domácí obrana zazmatkovala a Peckertová toho využila k vyrovnání – 2:2.

Druhé dějství začaly opět lépe domácí hráčky. Už ve 49. minutě po pěkné kombinaci mezi Pečmanovou, Jandovou a Vonkovou přesně zakončila naběhnuvší Jandová – 3:2. Za tři minuty se ve vápně hostí míč odrazil ke zcela volné Vonkové, a ta prostřelila vše, co jí stálo v cestě – 4:2. Za další dvě minuty se ve vápně opět výborně orientovala Vonková a zvýšila už na 5:2.  A za další tři minuty po přihrávce Pečmanové za obranu Vonková zkompletovala hattrick – 6:2.

Domácí ženy poté polevily a ke slovu se dostaly také soupeřky. V 65. minutě Tlachnová opět tváří tvář proti brankářce Zemanové neuspěla. V 70. minutě šel pokus Lehejčkové nad branku. Za tři minuty střelu Peckertové z úhlu chytila Zemanová a pokus Hronové skončil opět nad brankou.

V posledních deseti minutách se o změnu stavu pokusila z přímého kopu po faulu Tiché za hranicí vápna Lehejčková. Ppo dlouhém autovém vhazování střela Hronové skončila vedle branky a střela Lehejčkové v 86. minutě z 30 metrů na stavu také nic nezměnila. Domácí hráčky si tak po zásluze připsaly do tabulky všechny body.

TJ Calofrig Borovany – TJ Sokol J. Hradec 6:2 (2:2)

Branky: Vonková 3, Jandová 2, Michálková – Plucarová, Peckertová.

TJ Calofrig Borovany: Zemanová, Gregorová, Hurdálková, Jandová, Tichá, Vyslužilová, Pečmanová, Kunová, Michálková, Horná, Vonková.

TJ Sokol J. Hradec: Lapková, Dušková, Plucarová, Šlapanská, Tlachnová, Hronová, Peckertová, Lehejčková, Šteflová, Petráková, Řepová.

Napsal(a) Václav Beneda | Foto Václav Beneda