Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Memoriál Josefa Macha vyhrály Prachatice

 
neděle, 5. srpna 2018, 20:35

V sobotu 4. 8. 2018 pořádal Fotbalový klub ve Vodňanech již 24. ročník Memoriálu Josefa Macha, který byl dlouholetým funkcionářem, mecenášem a členem výboru fotbalových Vodňan.

Turnaje se kromě domácího oddílu zúčastnily kluby z I. A třídy Tatran Prachatice, TJ Hradiště a SK Čtyři Dvory.

Na úvod celého turnaje se střetly celky Vodňan a Hradiště, které domácí smetlo po výsledku 0:7 a odsoudilo je k utkání o třetí místo.

Ve druhém střetnutí se utkal Tatran Prachatice s SK Čtyři Dvory. V normální hrací době skončil zápas 3:3 a následovaly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hráči Tatranu Prachatice.

V utkání o třetí místo domácí prohráli s SK Čtyři Dvory 3:5.

Historie vítězů od obnovení memoriálu

2015 – FK Vodňany

2016 – SC Gmünd

2017 – FK Protivín

2018 – Tatran Prachatice

Finálový zápas mezi Tatranem Prachatice a TJ Hradiště přinesl vyrovnaný souboj a poločasový výsledek 2:1 pro Tatran vydržel až do konce.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Martin Juroš z Tatranu Prachatice. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Michal Kaška a nejlepším střelcem turnaje se stal Dominik Mála, oba z TJ Hradiště.

Celý turnaj bez problémů řídili zkušení rozhodčí Jiří Lepič, Matěj Toucha, Daniel Petričák a Roman Mráz.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem, kteří se podíleli na hladkém průběhu turnaje, zejména Hotelu Prajer, věrným fanouškům, kteří přišli v úmorném vedru, a panu Jedličkovi, synovci Josefa Macha za pomoc při závěrečném ceremoniálu.

Konečné pořadí: 1. Tatran Prachatice, 2. TJ Hradiště, 3. SK Čtyři Dvory, 4. FK Vodňany

Napsal(a) Karel Handšuh ml./FK Vodňany | Foto Karel Handšuh nejml.