Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Středeční příprava: Hluboká uspěla v Jankově, Č. Krumlov porazil Třeboň

 
středa, 1. srpna 2018, 21:47

Ani nejteplejší den v roce nezabránil oddílům z kraje ve finiši přípravy sehrát další přátelská utkání. Dvakrát dokonce došlo na souboje účastníků krajského přeboru.

V utkání dvou starých známých v Jankově střílely góly zásadně letní posily. Za domácí se už v 8. minutě prosadil Petr Dolejšek, ale Hlubočtí nejprve vyrovnali hru a pak i skóre, když z penalty srovnával exroudenský Patrik Kössl. Pět minut po přestávce otočil stav 21letý Kryštof Kadlec, který poslední půlrok strávil v Rakousku.

Martin Fischer se dokonale zabydluje v útoku Č. Krumlova. Posila z Prachatic dvakrát pokořila třeboňskou obranu. Třetí trefu zajistil Ješina. Devatenáctka Táborska porazila těsně Týn jediný gólem Matěje Koláře. Táborské béčko hraje pro změnu zítra v Mladé Vožici od 17,30 s Rudolfovem a do generálky půjde s novým trenérem.

Kaplice s návratem Jakuba Lesňáka nešetřila ani Planou u Č. Budějovic, které nadělila devět branek. Roudné si pozvalo Lomnici a v první půli vyběhl A-tým, v němž nechyběli Neckář a čerstvá posila Cahyna, který se přes Třeboň a N. Ves vrací na místo činu.

Jankov – Hluboká 1:2 (1:1)
Góly: 8.  Dolejšek – 38. Kössl (pen.), 50. Kadlec. Hosté další penaltu nedali.

Č. Krumlov – Třeboň 3:0 (1:0)
Góly: Fischer 2, Ješina.

Táborsko U19 – Týn 1:0 (0:0)
Gól: Matěj Kolář.

Kaplice – Planá u ČB 9:1 (3:1),
Góly: Urazil 3, Lesňák, Divoký 2, Janura, Szojka - Kitzler.

Roudné A + B – Lomnice 6:1 (5:0)
První půli hrálo áčko Roudného a druhou béčko.

Napsal(a) Milan Šíma, Michal Průcha | Foto Libor Matoušek