Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novou sezonu zahájí Slavoj Ledenice bez zkušeného Michala Beze

 
sobota, 28. července 2018, 09:33

Tři tréninkové jednotky mají za sebou fotbalisté TJ Slavoj Ledenice, kteří se druhý týden připravují na další sezonu v I. B třídě. Tým doplnili čtyři hráči.

Čtyři týdny intenzivní přípravy musí absolvovat všichni hráči, kteří chtějí zabojovat o místo v sestavě pro sezonu 2018/2019. „Prvních 14 dní se zaměřujeme čistě na fyzickou přípravu. Kluci absolvují běžecké tréninky po okolí Ledenic, na konci je pak malý fotbálek,“ uvedl trenér Stanislav Jindra.

Poslední trénink Slavoje „zpestřil“ vydatný liják a hráči tak museli zvládat nejen obtížnou lesní trať, ale i ztížené podmínky. „Od srpna se budeme zaměřovat již na práci s míčem. V rámci přípravy nás doma čekají Loučovice, v Olešníku se utkáme s dorostem SKP České Budějovice,“ dodal Jindra.

Ledenice do nové sezony vstoupí bez dlouholeté opory Michala Beze, který se rozhodl ukončit hráčskou kariéru. „Samozřejmě nás to hodně mrzí, protože Michal by byl stále platným členem týmu,“ řekl dále trenér s tím, že kádr naopak doplnili Karel Šerhakl (Vyšší Brod), Jiří Kubec, Libor Haman a s týmem trénují i dorostenci Václav Hinterhölz a Jan Racek.