Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novoveský turnaj vyhrála pořádající jedenáctka

 
středa, 25. července 2018, 11:23

Na 2. ročníku novoveského turnaje Memoriálu Pavla Tvaroha o pohár starosty obce startoval kvartet TJ Nová Ves, Malše Roudné starší dorost, TJ Dolní Bukovsko a Panteři Bechyně. Prvenství získal domácí tým, který si nejprve poradil s dorostem Roudného a ve finále zdolal D. Bukovsko.

Nová Ves – Malše Roudné st. dor. 4:0 (1:0)
K prvnímu zápasu nastoupili celky Nové Vsi a Malše Roudné st. dorost. Domácí nastoupili v sestavě Pešta - Pech, Boháč, Janeček, Kohout, Neumann, Trejbal, Graman, Novák, Jiránek a Procházka (do 2. půle nastoupili Bartizal, Srbený, Brožka a Beneš). Utkání se hrálo ve velice slušném tempu a obě dvě mužstva předváděla od začátku pohledný fotbal. Zkušenější domácí zúročili své šance zásluhou Neumanna, dvou přesných hlaviček Brožky a proměněné penaltě Procházky. Roudenský dorost si vypracoval pár příležitostí, ale neproměnil je. Obě mužstva hrála dobrý fotbal a zaslouží si pochvalu. Hráči utkání byli zvoleni Pech a Goretki.

Dolní Bukovsko – Panteři Bechyně 4:1 (3:0)
Sotva se stačilo rozehrát, tak se Bukovsko ujalo vedení Chocholem.  V dalších minutách ovládlo hru a mělo drtivou převahu, kterou přetavilo v třígólový náskok. Z trestného kopu zvýšil Cihla a skóre první půle uzavřel Tomasko. Ve druhé půli se i bechyňští začali více tlačit dopředu, ale mnohokrát je zradila nepřesnost v rozehrávce. Malou domů Bechyňských vystihl Tomasko a zavěsil počtvrté.  Čestného úspěchu se nakonec dočkali i Bechyňští, když ve 47. minutě po centru ze strany našel míč Mánka a ten dal jediný gól Panterů.

O 3. místo
Malše Roudné st. dor. – Panteři Bechyně 4:0 (1:0)
Ve vyrovnaném prvním dějství Panteři ještě stačili roudenským dorostencům, po přestávce ale mladíci od Malše přidali na otáčkách a třemi brankami rozhodli o zaslouženém vítězství. Skórovali Wohlgemuth 2x, Goretki a Král.

Finále
Nová Ves – Dolní Bukovsko 4:2 (2:1)
Zasloužené finále pro oba dva celky. Nutno říci, že celé utkání bylo vcelku vyrovnané, nakonec se z vítězství zaslouženě radovali hráči Nové Vsi, když prokázali větší touhu po vítězství. Do poločasu vedli 2:1, když se trefili Graman a Jiránek. Ve druhé půli zvýšil po Novákově přihrávce opět Graman, ale Bukovsko se vrátilo do zápasu po chybě obrany. Vzápětí nastřelilo břevno, ale skóre finále uzavřeli domácí po rohu Boháčem.

Konečné pořadí: 1. Nová Ves, 2. D. Bukovsko, 3. Roudné dor. 4. Panters Bechyně.

Napsal(a) TJ Nová Ves, redakce | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama