Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mužstva ladila formu v přípravách. Turnaj v Lomnici pro Třeboň 2002/04

pondělí, 23. července 2018, 21:58

Letní příprava nabírá na obrátkách, vždyť za necelý měsíc nám začíná nová sezona. Již 11. srpna startují divize a krajský přebor. O víkendu se na několika hřištích konaly gólové dostihy. V divizním derby porazila Soběslav táborskou rezervu hokejovým výsledkem 6:5.

Po bezgólové první půli jasně vyhrála Blatná v Horažďovicích 4:0 po dvou gólech Mišiaka a Stulíka. „První poločas byl z naší strany plný nepřesností, nefungovalo nám skoro nic. V tom druhém už jsme byli ve všech činnostech lepší a dařilo se nám i střelecky,“ hodnotil asistent trenéra Blatné Roman Remeš. Nováček přeboru hrál v sestavě Šimůnek – Motyka, Machovský, Sedláček, Merašický – Mišiak, Prokopec, Šilhavý, Křivanec – Stulík, Peleška. Střídali Chlanda – Petrášek, Sýkora, Burian.

Soběslav v prvním střetnutí letní přípravy se na hřišti v Mladé Vožici utkala s béčkem Táborska. Za úmorného vedra měly obě obrany volnější režim a to se odrazilo na skóre. Z jedenáctigólové přestřelky vyšli lépe spartakovci, hattrickem se blýskl novic Aleš Kutner. Vimperk dlouho vzdoroval Č. Krumlovu, kde vedl už od 7. minuty. Slavojáci zkoušeli Fischera z Prachatic, který zařídil vyrovnání, a Malého z Loko ČB a převahu zužitkovali až ve druhém poločase.

Hluboká porazila Roudné, když obě mužstva nastoupila v neúplných sestavách. Domácí byli oproti Roudenským produktivní, v poli byla hra vyrovnaná. Z penalty skóroval Kössl, který přišel na Hlubokou právě z Roudného. Divizní nováček J. Hradec zdolal vysoko Rudolfov, mezi domácí střelce se zapsal i Jindra z Dačic.

Přes dvě stovky diváků sledovaly páteční první vzájemné derby mezi Katovicemi a Strakonicemi, které zaslouženě vyhráli hostitelé 4:1. Nastoupili v sestavě Švehla (46. Provazník) - Hromíř (46. Koutský), Hajdušek, Janoch, Horejš (46. Michálek) - Kagui (68. Hromíř), Tušer, Cibulka (46. Schánělec), Repa - Požárek, Zoubek (46. Uher). Na druhý den porazily Katovice bétřídní Sousedovice 3:0. Osek v poslepované sestavě nestačil na strakonickém Sídlišti divizním Klatovům.  Protivín na semickém trávníku porazil budějovickou Slavii, dvakrát se prosadila písecká posila Ion Dan. Třináctigólový příděl utržily Čimelice od Písku. Pět gólů nastřílel do čimelické sítě Martin Held.

Výsledky přípravných zápasů

Katovice – Strakonice 4:1 (2:0), Cibulka, Zoubek, Uher, Požárek - Bálek.

Osek – Klatovy 2:7 (2:4), za Osek Brabec, Kroupa.

Katovice – Sousedovice 3:0 (0:0), Uher 2, Repa.

J. Hradec – Rudolfov 7:3, za domácí Toman 3, Kučera 2, Jindra, Králíček.

Horažďovice – Blatná 0:4 (0:0), 47. a 80. Mišiak, 58. a 66. Stulík

Planá n. Luž. – Týn n. Vlt. 2:3 (1:1), za domácí Roztočil, Přibyl.

Táborsko B – Soběslav 5:6, za vítěze Kutner 3, Dvořák, T. Mazouch, Uličný.

Větřní – Kaplice 6:7 (3:3), 11., 51. Sivák, 73., 83. Gutheis, 3. Hlásenský, 15. Podskalský – 39., 63. a 86. Urazil, 71., 79. (pen.) Divoký, 21. M. Pulec, 41. Daniel.

Český Krumlov – Vimperk 4:1 (1:1), Tauber 2, Fischer, Novák – Císař.

Hluboká n. Vlt. – Roudné 3:0 (1:0), Kössl (pen.), Kadlec, Antoš.

Protivín – Slavia ČB 4:1 (1:1), Dan 2, Hála, Z. Vorel – Dvořáček.

Písek – Plzeň U19 1:3 (1:1), Simunovič.

Písek – Čimelice 13:0 (5:0), M. Held 5, Pinc 4, Petřík, Milec, J. Held, Farkaš.

44. ročník Memoriálu J. Zemana a A. Vacka v Lomnici nad Lužnicí

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – TJ Sokol Kamenný Újezd 2:0 (0:0), Nehoda Marek, Prášek Martin.

FK Lažiště –  TJ Jiskra Třeboň 2000/2004  2:3 (2:1), Makoš Jan, Sedláček Marek – Šimek Roman, Šachl Miroslav, Šulc Michael.

O 3. místo: TJ Sokol Kamenný Újezd – FK Lažiště 3:5 (1:4), Komberec Jiří, Soukup Radek, Trnka David – Volmut Jaroslav 2, Makoš Jan, Sedláček Marek, Stupár Martin.

Finále: TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – TJ Jiskra Třeboň 2000/2004  1:2 (1:1), Šachl Michal – Šimek Roman, Šulc Michael.

Nejlepší brankář – David Wollner – Třeboň
Nejlepší hráč – Lukáš Čáp - Lomnice
Nejlepší střelec – Šulc Michael – 2 branky, Třeboň

 

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
 


 
Reklama