Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Příprava nabírá na obrátkách. V Písku se hraje dnes i zítra

 
úterý, 17. července 2018, 10:46

Druhý týden letní přípravy nabídne příznivcům píseckého fotbalu hned několik přátelských utkání, v nichž se kromě třetiligového áčka představí také dorostenci.

Již dnes 17. července od 18.00 hodin si poprvé doma zahraje devatenáctka FC Písek, která o víkendu absolvovala třiadvacátý ročník Poháru FC ZVVZ Milevsko, jež se hrál zároveň jako sedmý ročník Memoriálu Jardy Dědourka. V Milevsku se dorostenci utkali s domácím A-týmem (0:2) a s Dobříší (1:2), dnes je čeká Petřín Plzeň.

Áčko Písku se ve svém druhém vystoupení střetne s fotbalisty Českého Krumlova, kteří po dlouhých letech strávených mezi divizními celky čtvrtou nejvyšší soutěž neudrželi a v sezóně 2018/2019 si zahrají krajský přebor. Zápas FC Písek - FK Slavoj Český Krumlov bude v areálu píseckého klubu rozehrán ve středu 18. července v 17.30 hodin.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle