Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V souboji dvou nejlepších mužstev jara zabodovala Blatná

 
úterý, 19. června 2018, 21:38

Blatná cestovala do Vimperku s nadějí, že v případě vítězství a porážky Bavorovic může ještě skončit na první příčce I. A třídy, skupiny A. První přání se splnilo, druhé už ne. Blatenští po vydařeném jaru skončili s 50 body jen na vzájemný zápas na druhé příčce.

Hodnocení utkání asistenta trenéra Blatné Romana Remeše: „Do utkání jsme vstoupili hodně aktivně a vytvořili si i vyložené brankové příležitosti, ale gól jsme vstřelili až z pokutového kopu po faulu na Pelešku. Domácí poté přidali, ale naši branku nijak vážně, tedy krom standardních situací, neohrozili. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme být nadále aktivní a budeme se snažit přidat druhý gól, což se nám docela brzy podařilo. Bohužel, když už většina přítomných očekávala, že se poslední desetiminutovka odehraje spíše v přátelském duchu, tak po nařízeném pokutovém kopu pro Vimperk vzplála mezi hráči vlna emocí a udály se věci, které nemají s fotbalem nic společného. Jak domácí trenéři, tak i my nesouhlasíme s chybným vyloučením našeho brankáře a i domácího kapitána, kteří byli těmi, co danou, vyhrocenou situaci správně uklidňovali. Věříme, že disciplinární komise zaslouženě a i spravedlivě potrestá jen viníky zbytečné potyčky.“

Šumavan Vimperk – TJ Blatná 1:2 (0:1)

Branky: 90. Kvapil (pen.) – 16. Motyka (pen.), 60. Jícha. Rozhodčí: Havlík - Brych, Svoboda. Delegát: Urban. ŽK: 7:3. ČK: 2:2 (84. Sedláček, 84. Samohejl – 84. Chlanda, 84. Kůst). Diváků: 150.

Blatná: Chlanda – Sedláček, Petrášek, Kůst, Sýkora – Mišiak, Prokopec, Motyka, Jícha (61. Machovský) – Peleška (77. Čadek), Nový (82. Stulík, 84. Šimůnek).

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Jan Škrle