Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalový svátek v Blatné. Sigi team přestřílel domácí 10:9

 
pondělí, 18. června 2018, 23:44

Blatenský fotbalový stadion zažil v sobotu velký fotbalový den. Dopoledne byl na programu tradiční turnaj přípravek, odpoledne exhibice veteránů a žen Blatné proti Sigi teamu, v němž nastoupila celá plejáda známých jmen.

Od rána se hrál již 7. ročník turnaje starších přípravek O pohár Romana Vonáška. Vítězem se staly mladé fotbalové naděje domácí oddílu, které ve finále porazily hráče Bohemians Praha 1905 1:0. Ceny všem týmům předávala starostka města Kateřina Malečková, předseda oddílu Michal Vanduch, předseda OFS Strakonice Václav Zábranský a bývalý hráč Sparty Praha Host Siegl.

Od 16 hodin se hrálo exhibiční utkání mezi výběrem blatenských hráčů a hráček proti výběru Horsta Siegla Před skvělou návštěvou 700 diváků skončilo utkání vítězstvím týmu Horsta Siegla 10:9.

Týmy nastoupily v těchto sestavách - TJ Blatná: Vandas, Martínek, Gutwirth, Voříšek, Prokopec, Diviš, Říha, Hanousek, Flandera, Ounický, Bárta, Brynda, Pavlová, Tvrdá, Vajsová, Klásková a Chárová. Hosté: Ladislav Vízek, Karol Dobiaš, Přemysl Bičovský, Ivan Hašek, Luboš Krpálek, Jiří Hrdina, David Lafata, Karel Poborský, Tomáš Skuhravý, Horst Siegl, Tomáš Jun, Martin Lafek, Sagvan Tofi, Michal Hrdlička a Ondřej Vrzal. Branky Blatné dali 2x Vanduch a Říha, Vajsová, Voříšek, Klásková a Ounický. Za hosty 3x Lafata a Hrdlička, 2x Jun, Hašek a Poborský po 1.

Po skončení exhibice proběhla za velkého zájmu publika autogramiáda. Poděkování patří všem, kteří se jakoukoli měrou podíleli na hladkém průběhu tohoto fotbalového svátku.

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Miroslav Šimůnek