Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelický trenér Tomáš Smrčina se rozloučil se svým týmem remízou na Rudolfově

 
pondělí, 18. června 2018, 09:41

V posledním kole krajského přeboru zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště SK Rudolfov. Střetnutí bylo nakonec i derniérou hostujícího trenéra Tomáše Smrčiny u týmu. V příštím ročníku už povede celek někdo jiný.

Již od počátku utkání získávalo mužstvo SIKA mírnou převahu. V 7. minutě skončila střela Suchana na tyči rudolfovské branky. Ve 20. minutě Řezáč nacentroval zprava před branku,ale Hegenbartovu slabou střelu brankář Pícha chytil. Ve 24. minutě se domácí dostali do útoku a vůbec první střela skončila v čimelické brance. Postaral se o to Sládek – 1:0.

Ve 32. minutě ale udeřilo také na druhé straně. Před vápnem se dostal k míči Nekl, přesnou střelou překonal domácího brankáře a vyrovnal stav na 1:1. Ve 37. minutě centroval zprava Nekl, míč tečoval Hegenbart, bohužel ale vedle domácí branky.

O minutu později střílel Říha, ale brankář Pícha střelu vyrazil na rohový kop. Zbylé minuty do konce poločasu se již nic podstatného nestalo, a tak obě mužstva odcházela do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Druhou polovinu opět začaly aktivněji Čimelice. Neustále se tlačily dopředu, ale kromě několika rohových kopů si šanci nevytvořily. V 56. minutě střela Říhy opět skončila na tyči domácí branky. V 62. minutě vystihl špatnou rozehrávku domácích Hadáček, postupoval směrem k brance, ale jeho střelu opět brankář vyrazil na rohový kop.

Čimeličtí se sice snažili, ale do dalších brankových příležitostí se nedostali. Rovněž tak domácí, kteří se dopředu dostávali velice sporadicky. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou. Pro trenéra Čimelic Smrčinu to byl poslední zápas. Od příští sezony odchází k píseckým mladíkům.

SK Rudolfov - SK SIKO Čimelice 1:1 (1:1)

Branky: 24. Sládek – 32. Nekl. Rozhodčí: Tupý - Koranda, Krčín. Delegát: Eibl. ŽK: 4:3 (Jasenský, Žoček, R. Pouzar, Janák – Nekl, Říha, Řezáč). Diváků: 60.

Rudolfov: Pícha – Prokeš, Novotný, Jasenský, Žoček (89. Hrbáč) – Sládek, Hajný, Šindelář, Janák – Fr. Pouzar (60. Hajný), Vejvar. Trenér Otakar Matouš.

Čimelice: Slavík - Řezáč, Pšenička, Listopad, Viták - Hadáček, Převrátil, Říha, Nekl – Suchan (76. Zelenka), Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle