Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

KP: Jindřichův Hradec se loučí s krajskou soutěží vysokým vítězstvím nad Protivínem

 
středa, 13. června 2018, 20:23

Poslední zápas sezóny Jindřichův Hradec zvládl na výbornou. U Vajgaru porazil Protivín, který přijel pouze se dvěma hráči na střídání, 6:0 a trenér Marek Černoch byl s výkonem týmu nad míru spokojený. Aby ne, bilance s dnešním soupeřem letos vyzněla pro Hradec výrazně pozitivně – 6 bodů a celkové skóre 11:0. Filip Votava chytil na konci sezóny střeleckou slinu a posílá do divize třígólový pozdrav.

Jindřichův Hradec na Protivín umí. V sezóně ho dokázal pokaždé vyprovodit vysokým výsledkem, tentokrát na domácím hřišti 6:0. A znovu byl hlavní postavou ofenzivní Filip Votava. Ke dvěma podzimním brankám dnes přidal hattrick a zařídil domácímu mužstvu příjemnou krajskou derniéru.

Je pravda, že s Protivínem se nám hraje dobře. Patří mezi techničtější mužstva v soutěži a to nám vyhovuje. Kluci dnes předvedli opravdu velmi dobrý výkon, víceméně podle mých představ. Od úvodního hvizdu jsme to vzali za správný konec,“ komentoval poslední zápas sezóny domácí kouč Černoch.

Převaha J. Hradce byla celé utkání markantní, poločasový stav 3:0 určili svými góly Vít Kučera a dvakrát přesně mířící Votava, který nejprve z hranice velkého vápna obstřelil gólmana Hanuse a následně rychlou reakcí na odražený balón stanovil ve 44. minutě poločasové skóre.

Po změně stran se obraz hry vůbec nezměnil, domácí přidali jako přes kopírák Kučerou, Votavou a kapitánem Beránkem další tři branky a protivínskou útočnou vozbu vůbec k ničemu nepustili. „Svoje si odehrál nestárnoucí Miroslav Zach, jinak musím říct, že jsme Zbyňka Vorla i další nebezpečné kluky uhlídali,“ dodal Černoch. Jeho mužstvo se tak s nejvyšší krajskou soutěží rozloučilo s noblesou a může se znovu těšit na celostátní soutěž.


FK Jindřichův Hradec 1910 - FK Protivín 6:0 (3:0)

Branky: 15., 44. a 87. Votava, 20. a 65. Kučera, 85. Beránek. Rozhodčí: Krčín - Tupý, Peterka. Delegát: Pečenka. ŽK: 2:1 (Kučera, Nováček - Vojík). Diváků: 100.

J. Hradec: Hejníček (80. Mazánek) – Šenkýř, Völfel, Beránek, Cettl – Kučera (72. Králíček), Koutný, Šmíd (76. Nováček), Votava – Chalupský (64. Princ), Toman (80. Chyška). Trenér Marek Černoch.

Protivín: Hanus – Vojík, J. Mikulenka, Sládek, Zach – Janeš (46. Cvachovec), R. Vojta, Zb. Vorel, Prášil, Fiala – J. Vorel. Trenér Juraj Kobetič.

Nejlepší hráči: Votava, celý tým – Zach

Napsal(a) Martin Wipplinger | Foto Petr Vlasák