Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

David Calta z Bavorova se zaskvěl osmi góly. Rekord mu překazila tyč

 
středa, 13. června 2018, 09:01

Mimořádný střelecký kousek se povedl Davidu Caltovi. Útočník Sokola Bavorov pokořil obranu domácí Štěkně osmi góly. Úspěšný kanonýr se výrazně podílel na výhře Bavorova 11:0!

V neděli zajížděl Bavorov k duelu 25. kola Dudák okresního přeboru Strakonicka do Štěkně, kde předpokládal tuhý boj. Velké hřiště a velké horko neslibovalo nic lehkého. Navíc Bavorov přijel pouze v jedenácti hráčích.

Od začátku ale zatlačil domácí do defenzívy a vytvářel si i šance. Tu první proměnil David Calta již v 17. minutě. Další branku přidal Dominik Folta ve 20. minutě a na 3:0 pro hosty zvyšoval hrající trenér Petr Šafránek z přímého kopu. Na konci poločasu se dostal David Calta do dvou zakončení, které přetavil v branky, a již před přestávkou dosáhnul na hattrick.

Ale to hlavní mělo teprve přijít. Ve druhé půli, v rozmezí 16 minut (!), nastřílel pět branek a upravil skóre na 0:10 z pohledu domácích. Jedenáctou branku přidal z přímého volného kopu Besim Beqiri – 0:11. David Calta mohl ještě vsítit devátý gól (tím by překonal svůj dosavadní rekord osmi branek), ale jeho hlavičku zastavila tyč…

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle