Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čížová přes poločas trápila druhý Vltavín

 
středa, 30. května 2018, 23:26

Loko Vltavín stíhá vedoucí Chrudim. Ve středeční předehrávce 34. kola mu neměla být sestupující Čížová vážnějším soupeřem, ale Pražané začali plnit roli favorita až po přestávce, kdy po přísné penaltě vyrovnali, a s následným slejvákem začaly pršet góly do sítě frustrovaných Jihočechů.

Čížová se ambiciózního týmu bývalého reprezentanta Martina Frýdka nezalekla a od prvních minut mu aktivní hrou dělala problémy. Poctivě bránila a hlavně, byla mimořádně produktivní. Po gólu domácího Pejši vyrovnal už po třech minutách po Jandově centru Zahrádka a po půl hodině potrestal domácí za neproměněné šance po brejku Bálek. Ve 39. minutě měl obrovskou možnost navýšit skóre Dvořák, ale brankáře Koblence nepřehodil.

V 50. minutě nařídila rozhodčí Zadinová penaltu za údajný Novákův faul, i když k žádnému kontaktu se soupeřem nedošlo. Po dlouhých debatách a protestech čížovského kapitána Jandy, který si také vykoledoval žlutou kartu, proměnil penaltu Pejša. Následně se nad Holešovicemi strhla bouřka a hustý déšť. V 62. minutě domácí zúročili převahu krásnou akcí Petra Pejši, který prošel v šestnáctce přes několik hráčů a povedenou ranou pod břevno nedal Kratochvílovi šanci.  Za dvě minuty dokonal obrat po rychlém protiútoku a centru k tyči hlavičkující Schindler.

Tlak Vltavínu pokračoval a na konci střetnutí přidal další dva góly střídající Todorovič, který vždy hlavou po centrech ze stran stanovil konečný výsledek na 6:2.


Loko Vltavín – Sokol Čížová 6:2 (1:2)

Branky: 11., 51. (pen.) a 62. Pejša, 64. Schindler, 83. a 86. Todorovič – 14. Zahrádka, 31. Bálek. Rozhodčí: Zadinová – Šafránková, Žáková.  ŽK: 0:5 (50. Held, 50. Novák, 50. Janda, 54. Kočí, 81. Mudra). Diváků: 300.

Čížová: Kratochvíl – Pedro, Novák, Vacovský Held – Zahrádka (74. Vávra), Dvořák (85. Rozhoň), Mudra, Kočí, Bálek – Janda.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto TVcom.cz