Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Uzdravený kanonýr Olešníka, Brůžek zaokrouhlil počet gólů na 20

 
pátek, 25. května 2018, 10:05

Hlavní otazník je, zdá se, zodpovězen. První Želeč vyhrála nad Hradcem i u Vajgaru a s devítibodovým náskokem má vše ve svých rukou. Střelecky řádil po dvouzápasové přestávce útočník Olešníka Lukáš Dudek, který byl za hattrick N. Včelnici zvolen Mužem 26. kola. Na svém účtu má již 26 gólů.

Brankář Milan Budoš a středopolař Josef Mráz byli hlavními tahouny Oseka za vítězstvím v derby nad Katovicemi. Želeč ve sledovaném šlágru zdolala domácí J. Hradec, bezchybný byl stoper Ondřej Kosobud. Na hradecké straně si řekl o osmou letošní nominaci Radim Koutný. Dva zástupce pak mají Dražice, které po výhře s posledními Dačicemi odskočily od sestupových příček. Dvěma góly se o to přičinil tandem Petr Novotný – Lukáš Stuchlík.

Stopeři Zdeněk Pšenička a Marek Hami nejen dobře bránili, ale dokázali i zaútočit. Marek Hami vrátil povedenou hlavou po rohu Třeboni vedení, avšak dvě minuty před koncem pronikl do vápna domácích Zdeněk Pšenička a namazal na střídajícího Vojtěcha Říhovu, který vyrovnal na 2:2.

Osmadvacet gólů už nastřílela na jaře Hluboká. Do ofenzivy přeřazený Tomáš Antoš dal na hřišti Sokola S. Ústí dva góly a ještě spoustu dalších šancí měl a také připravil spoluhráčům. Neúnavný dříč Pavel Hájek se zaskvěl opravdu povedeným gólem, když brankáře Sedloně překonal dalekonosnou ranou za středovým kruhem na vlastní půlce!

Nejlepší střelci krajského přeboru: 26 – Lukáš Dudek (Olešník) 22 – Jaromír Vorel (Protivín) 20 – Michal Brůžek (Želeč) 17 – Filip Votava, Martin Toman (oba J. Hradec), Radek Novotný (Želeč) 14 – Tomáš Tauber (Hluboká), Stanislav Pacholík (N. Včelnice) 13 – Michal Požárek a Vladimír Uher (oba Katovice), Jaroslav Bosnyak (Želeč), Pavel Hájek (Hluboká) 11 – Jakub Říský (Osek), Vojtěch Kostka (Táborsko B), Tadeáš Jindra (Dačice), Martin Průcha (Třeboň), 10 – Václav Hegenbart (Čimelice), Tomáš Antoš (Hluboká), Jiří Štecher (Dražice)


Ideální sestava 26. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Milan Budoš (Osek/2)

Zdeněk Pšenička (Čimelice/2), Ondřej Kosobud (Želeč/3), Marek Hami (Třeboň/3)

Petr Novotný (Dražice/3), Josef Mráz (Osek/1), Radim Koutný (J. Hradec/8), Tomáš Antoš (Hluboká/5)

Lukáš Stuchlík (Dražice/1), Lukáš Dudek (Olešník/7), Pavel Hájek (Hluboká/4)

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama