Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořské Hory utržily v Třeběticích debakl

 
středa, 23. května 2018

Po vítězném utkání v minulém kole tentokrát Ratibořští zcela propadli a v silně oslabené a improvizované sestavě doplněné o hráče B mužstva inkasovali v Třeběticích osm branek a klesli na předposlední místo.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „Utkání se mi hodnotí velice těžce, neboť jsme kvůli velkému množství omluvenek ještě půl hodiny před odjezdem měli k dispozici pouze devět hráčů a na poslední chvíli jsme již tak oslabené mužstvo museli doplnit o starší hráče B mužstva. Od začátku utkání byl soupeř lepší a přehrával nás. Vedení se ujal po naší vlastní brance v 10. minutě, poté jsme soupeři dlouho vzdorovali, ale v závěru poločasu jsme inkasovali dva slepené góly. V úvodní čtvrthodině druhého poločasu jsme pak inkasovali další tři branky a v 65. minutě se nám navíc zranil brankář, kterého musel nahradit hráč z pole Tomáš Vocílka, a na jeho místo jsem musel nastoupit já sám. Soupeř v závěru upravil skóre utkání dalšími dvěma slepenými góly až na hrozivých 8:0. Poděkovat musím všem hráčům, kteří byli ochotni v utkání nastoupit, velice mě ale mrzí přístup těch ostatních, kteří se z různých důvodů utkání nezúčastnili. Snad se sejdeme v kvalitnější sestavě v našem dalším utkání, které odehrajeme na domácím hřišti v sobotu 26. 5. od 17.00 hodin proti mužstvu Jiskra Nová Bystřice.“

FK Sokol Třebětice – SK Ratibořské Hory 8:0 (3:0)

Branky: 10. Katolický (vlastní), 38. P. Kelbler, 40., 78. (pen.) a 79. V. Habr, 47. Urbánek, 52. Šťastný, 58. S. Habr. Rozhodčí: Vejčík – Blažek, Vican. ŽK: 0:1 (Prokeš). Diváci: 100.

Rat. Hory: T. Hoffmann – Strada, Katolický, Bláha, Janošík – Fišer, Svatek, Prokeš, Vocílka (65. Buřič) – T. Pechánek, Moravec.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory