Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vyrovnaný boj o čelo pokračuje. Na první místo A třídy se vyhoupla Blatná

 
úterý, 22. května 2018, 13:11

A skupina I. A třídy slibuje čtyři kola před koncem napínavou podívanou v honbě za první příčkou. Hned tři celky mají po 22. kole shodně 40 bodů. O skóre vede Blatná, která z lídrů jako jediná zvítězila. Do poločasu smetla Větřní čtyřmi góly.

Hodnocení utkání asistenta trenéra Blatné Romana Remeše: „Po nelehkém týdnu plného emocí, diskusí a pohovorů jsme nakonec krom zraněných hráčů nastoupili do utkání v plné síle. Ve Větřní jsme na podzim prohráli a věděli jsme, že nás čeká zkušený a bojovný tým. Odehráli jsme ale poločas snů, když se nám podařilo vstřelit čtyři branky a o výsledku zápasu pak bylo víceméně rozhodnuto. Druhý poločas se přesto odehrál ve slušném tempu a soupeř nám nedal kousek prostoru zadarmo. Poslední branku jsme pak vstřelili z pokutového kopu až v poslední minutě po faulu v pokutovém území. Příští kolo nás čeká další těžké utkání a to derby se Strakonicemi.“

TJ Blatná – SK Větřní 5:0 (4:0)

Branky: 32. a 38. Peleška, 5. Čadek, 36. Mišiak, 90. Motyka (pen.). Rozhodčí: Izugrafov – Tůma, Kovařík. ŽK: 1:0 (Kůst). Diváků: 150.

Blatná: Chlanda – Sedláček (73. Houzar), Kůst, Sýkora – Mišiak (81. Říha), Prokopec (35. Levý), Petrášek, Motyka, Jícha (66. Stulík) – Čadek (13. Peleška), Nový.

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama