Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kapitán Blatné odmítl nastoupit do druhé půle v Bavorovicích a okamžitě ukončil kariéru!

 
úterý, 15. května 2018, 21:04

O tomhle utkání se hovořilo celý víkend a asi ještě dlouho bude. Trojlístek rozhodčích Valeš – Kříž, Cigáň pod dohledem svazového delegáta Pípala řídil duel o postupovou příčku mezi Bavorovicemi s Blatnou v I. A třídě. Hosty prý nešetřil, poměr žlutých karet 2:7 to potvrzuje. Co se dělo v Bavorovicích?

Blatná nastoupila do utkání v Bavorovicích v sestavě Chlanda– Motyka, Sedláček, Kůst, Sýkora – Mišiak, Prokopec, Petrášek (46. Peleška), Křivanec (75. Levý) – Čadek, Nový. Za domácí se postupně trefili v 18. Blažek (z pen.), 42. Babka, 47. Štěpánek, po přestávce snižoval v 65. a 67. Křivanec.

Blatná prohrála v Bavorovicích 2:3 a vracela se domů s pocitem křivdy. „Naše první jarní zaváhání v Bavorovicích, které byly našim prozatím nejslabším protivníkem na jaře, nebudu pro klid na duši radši komentovat. Výsledek hrubě ovlivnila trojice rozhodčích v čele s delegátem toho utkání! Nechápeme, co tito lidé ještě dnes dělají ve fotbale a jsou schopni ničit práci druhých?!“ uvedl zápasu asistenta trenéra Blatné Roman Remeš.

Po průběhu prvního poločasu toho měl zkušený kapitán Blatné Michal Petrášek (37 let) dost a raději se na trávník nevrátil. „Kapitán mužstva nám o poločase sundal pásku a odmítl nastoupit do druhého poločasu a zároveň nahlásil po více než třiceti letech konec kariéry! Máme mladé mužstvo, ale aby jim dávalo smysl věnovat se kopané a ne počítači s jointem v ruce, mělo by se něco změnit!“ upozorňuje Remeš.

„Hanba tomu, co se v Bavorovicích událo a přeji trenérovi do Vimperka, aby je v následujícím kole nepotkalo to samé, co nás se stejným soupeřem a i stejnou ,,partou,, sudích!“ dodal Remeš, že stejná trojice sudích měla řídit následující zápas Bavorovic ve Vimperku! Obsazovací úsek komise rozhodčích jejich delegaci rychle změnil…

Napsal(a) TJ Blatná, redakce | Foto Petr Vlasák