Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hráčky Borovan v úterní dohrávce neměly na to, aby domácí Hrádek zastavily

 
čtvrtek, 10. května 2018, 10:59

V dalším kole divize žen zajížděly dívky Calofrigu Borovan na hřiště vedoucího týmu tabulky TJ Hrádek. K zápasu odjelo mužstvo znovu jen s jedenácti hráčkami, trenéři už vyhlížejí konec sezony, aby se zbytek hráček stihl uzdravit do začátku příští sezony.

Domácí fotbalistky začaly zápas ve velkém stylu a hned z prvotní akce vstřelila svou první branku v zápase Kupilíková – 1:0. Za další tři minuty se po pěkné kombinaci dostala za obranu hostí Sadravetzová a zvýšila na 2:0. Vzápětí po ztrátě míče hostí se za obranu dostala Hanzíková a své sólo zakončila znovu přesně – 3:0.

Hostující hráčky domácím nestačily, a kdyby měly ty domácí lepší mušku, mohlo být skóre ještě vyšší. Zdvořáková trefila jen brankářku Procházkovou, Kupilíková tyč a až v 15. minutě znovu Kupilíková po přesné přihrávce od Andrlové zvýšila na 4:0.

Navíc ve 22. minutě našla přesnou přihrávkou Fuchsová Hanzíkovou a její přesná střela znamenala zvýšení na 5:0. Hostující hráčky se poprvé dostaly k zakončení až ve 29. minutě. Přímý kop po faulu na Michálkovou zahrávala Vonková, trefila bohužel jen domácí zeď.

Ve 36. minutě byla Michálková znovu faulována před hranicí vápna, sama rozehrávala přímý kop, ale branku přestřelila. Zbytek poločasu se odehrál především ve středu hřiště a domácí dívky si jeho závěr pohlídaly.

Druhý poločas začali stejně jako první. Už ve 47. minutě zvýšila po pěkné střele z velkého vápna Sadravetzová na 6:0. Ve 49. minutě našla Káplová volnou Michálkovou, její centr ale poslala Vonková nad branku. V 57. minutě se odhodlala k samostatné akci Kubíčková, dostala se až do vápna domácích, míč po její střele odvrátila Hurtová jen k Zemanové, její pokus skončil vedle branky.

V 58. minutě po pěkné kombinaci Kupilíková – Sadravetzová druhá jmenovaná zvýšila na 7:0 a za tři minuty si to obě hráčky obrátily a Kupilíková zakončila znovu přesně – 8:0.

Hostující hráčky už jen bránily a domácí soupeřky nezvýšily stav utkání jen díky brankářce Procházkové nebo nepřesnému zakončení domácích hráček a dvakrát jí pomohla i tyč.

Hostující hráčky dohrávaly zápas posledních deset minut po odstoupení Zemanové o deset. Domácí fotbalistky si tak po závěrečném hvizdu po zásluze připsaly do tabulky všechny body.


TJ Hrádek – TJ Calofrig Borovany 8:0 (5:0)

Branky: Kupilíková, Sadravetzová 3, Hanzíková 2.

Hrádek: Ivaničová - Hurtová, Zdvořáková, Hanzíková, Andrlová, Sadravetzová, Truxová, Lukášová, Kupilíková, Moulisová, Beranová, Fuchsová, Hošková, Jarošová.

Borovany: Procházková - Zemanová, Fürstová, Káplová, Tichá, Pečmanová, Jančíková, Kubíčková, Michálková, Horná, Vonková.

Napsal(a) Václav Beneda | Foto Calofrig Borovany