Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V úterý je na programu finále okresního poháru OFS Písek

 
pondělí, 7. května 2018, 14:33

Finálové utkání, které rozhodne o letošním vítězi okresního poháru, připadlo na sváteční úterý 8. května. Hrát se bude na hlavním travnatém hřišti v areálu FC Písek, na němž své aktuální síly změří celky FC AL-KO Semice B a TJ Králova Lhota. Úvodní výkop je naplánován na 17.30 hodin.

Semické béčko se po víkendovém šlágru okresní soutěže usadilo na čele tabulky, když ve Skalách porazilo dosavadního lídra 2:0. Králova Lhota hraje o soutěž výš, tedy okresní přebor. Královka v neděli v Záhoří uhrála nejtěsnější výhru 1:0 a s tříbodovým odstupem sleduje vedoucí Milenovice.

Na cestě do finále poháru porazily Semice v 1. kole po penaltách 3:2 Smetanovu Lhotu a v semifinále si 4:1 poradily s Krčí. Králova Lhota na úvod přehrála 5:3 sepekovské béčko a v semifinále rozstřílela Čimelice B 9:0.

Na vrchol okresního poháru, A-ROYAL Cupu 2017/2018, zve všechny fanoušky jménem předsedy výkonného výboru Michala Řezáče také OFS Písek.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Petr Brůha
 


 
Reklama