Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Derby Písku s Čížovou se blíží. Přijďte s celou rodinou

 
úterý, 1. května 2018, 00:21

Prestižní, atraktivní, důležitý a jistě také bojovný zápas se bude hrát v sobotu 5. května od 10.15 hodin na hlavním hřišti v areálu FC Písek, kde se v roli hostujícího celku představí fotbalisté Čížové. Kromě výživné dávky fotbalu vám však nabídneme také doprovodný program pro celou rodinu. Tak neváhejte a přijďte se bavit na fotbal.

26. kolo Fortuna ČFL
V sobotu 5. května od 10.15 hodin
FC Písek – TJ Sokol Čížová
Pokladna bude otevřena od 9.30 hodin

Poprvé v rámci třetiligové soutěže se oba rivalové střetnou na píseckém území. Fotbalové střetnutí, ve kterém se svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna budou snažit Čížové oplatit podzimní penaltovou porážku, bude hlavním hřebem sobotního dopoledne, ale chystáme toho pro vás mnohem víc.

Program:
V rámci zápasu nastoupí hráči obou týmů v doprovodu malých fotbalistů FC Písek a TJ Sokol Čížová kategorie U9. V průběhu přestávkového programu tito chlapci odehrají svůj minizápas.

Na úvod mistrovského zápasu bude proveden slavnostní výkop. Toho se ujme pan Jaroslav Ptáček. Dlouholetý trenér FC Písek, který převezme cenu Dr. Václava Jíry, kterou každoročně uděluje ČMFS osobnostem, jež se zasloužily o rozvoj českého fotbalu.

Pro děti a dospělé bude připraven doprovodný program. Pro dospělé bude opět ve hře jeden z vozů od firmy Toyota Dolák na víkend. Pro děti bude připraven skákací hrad či mobilní lezecká stěna od společnosti LEZETOP. Dále mnoho drobných cen a poukazů od firmy McDonald´s, dalšího z partnerů tohoto derby okresních rivalů.

Podrobnosti sledujte a na webu www.fcpisek.cz , facebooku a instagramu FC Písek fotbal.

Napsal(a) Petr Brůha, Dalimil Voříšek | Foto Jan Škrle