Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Strakonické vysvobodil Máškův brejk

 
čtvrtek, 12. dubna 2018, 08:37

Na strakonické Křemelce hostil domácí Junior poslední Velešín, ale podle průběhu utkání to tak nevypadalo. S nekvalitním trávníkem si lépe poradili hosté, kteří byli Strakonickým vyrovnaným protivníkem.

Utkání ve Strakonicích začalo oboustranně nepřesně, největší problém byl nerovnost terénu. Do první šance se dostali až v 16.minutě, kdy po pravé straně se do vápna probil Šálek, ale střílel těsně vedle. Ve 23.minutě se po špatném výkopu dostal do šance domácí Boukalík, ale za již překonaným gólmanem Ottenschlägerem skvěle vykopl skluzem Pomije míč na roh. V 35.minutě už udeřilo, na pravé straně Velešínští propadli po dlouhém centru a domácí Máška svůj brejk zakončil k tyči. Do konce poločasu to byla už jenom samá nepřesnost na obou stranách.

V úvodu druhého dějství zahrozili hosté, hrající v sestavě Ottenschläger – Šváb, Pomije, K. Zatloukal, Severa – Zimek, Semerád, J. Zatloukal, Fišer – Vlačuha, Šálek. V 50.minutě unikl Šálek, byl před vápnem podražen M. Kostkou, ale trestný kop poslal J. Zatloukal vedle. V 61.minutě se vyznamenal gólman Ottenschläger, který vykopl v pádu tutovku T. Kostky.

V 68.minutě po akci Semeráda  a střelou Šálka Velešín dokonce vyrovnal, ale k překvapení všech asistent rozhodčího signalizoval ofsajd. V 72.minutě zásluhou Šálka a Fišera zakončoval Zimek nad branku. V 80.minutě se opět vyznamenal Ottenschläger, z rychlého protiútoku domácích křížnou střelu Juhaňáka vyrazil na roh. V závěru měli hosté převahu, ale do slibného zakončení se dostali jen Vlačuha, jehož lob brankář Lízal kryl, a Pomijeho pokus mířil vedle.

„Musím konstatovat, že tomuto utkání by více slušela remíza, ale osud to nechtěl. Ve druhém poločase jsme byli herně byli, ale bohužel jenom k vápnu. Do gólové šance nás nepustili naše nepřesné finálové přihrávky,“ komentoval těsnou porážku trenér Velešína Miroslav Lenčéš.   

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama