Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Černá série Ratibořských pokračuje. Neuspěli ani v D. Bukovsku

 
úterý, 10. dubna 2018, 13:53

Ratibořští pokračovali v neúspěšných výsledcích a šňůru bez vítězství prodloužili již na osm utkání, ve kterých získali pouze jediný bod. Z pokutového kopu se sice ujali v 17. minutě vedení, pak ale přenechali iniciativu domácímu D. Bukovsku, které do poločasu skóre otočilo a v úvodu druhé půle dvěma slepenými góly rozhodlo definitivně o svém vítězství.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „K důležitému utkání, ve kterém jsme již potřebovali bodovat, jsme odjeli v kombinované sestavě, neboť se z různých důvodů omluvilo šest hráčů základní sestavy. Přesto jsme utkání začali aktivně a v 17. minutě jsme šli po proměněné penaltě Michala Prokeše do vedení. Poté jsme se uspokojili a soupeř hned po sedmi minutách po rohovém kopu vyrovnal na 1:1. Domácí se touto brankou dostali do hry a do konce poločasu měli převahu, kterou korunovali v poslední minutě prvního poločasu po nedorozumění naší obrany vedoucím gólem. Úvod druhého poločasu jsme zaspali a v rozmezí 51. - 54. minuty jsme inkasovali další dvě branky, čímž bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Hra poté spadla do průměru a utkání se již pouze dohrávalo. My jsme v 70. minutě korigovali stav na konečných 4:2 brankou Antonína Fišera, který tím oslavil svoje dvacáté narozeniny. Všem hráčům, kteří se dostavili, děkuji za předvedený výkon, v tomto utkání ale měli větší vůli po vítězství domácí. Naše mužstvo by již potřebovalo zvítězit, abychom dostali nový impuls do těžkých bojů o záchranu I. B třídy Tímto zvu všechny naše věrné fanoušky na další existenční utkání, které sehrajeme na domácím hřišti v sobotu 14. 4. od 16.30 hodin s mužstvem Sokola Kardašova Řečice.“

Proměněný pokutový kop Michalem Prokešem v 17. minutě – 0:1.


TJ Dolní Bukovsko - SK Ratibořské Hory 4:2 (2:1)

Branky: 24. a 54. Chochol, 45. Matoušek, 51. Venčovský - 17. Prokeš z penalty, 70. Fišer. Rozhodčí: M. Vican ml. - M. Vican st., Knotek. ŽK: 2:2 (Klika, Kokeš - L. Balík, Prokeš). Diváci: 85.

Rat. Hory: T. Hoffmann - F. Růžička (66. Strada), V. Říha (46. T. Pechánek), Katolický, Blovský - Kučera, Prokeš, Fišer, Vaněček - Průcha (74. L. Balík), Feichtinger.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama