Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Týn se výhrou v Bavorovicích katapultoval do čela. Bernartice v Lomu bez gólů

 
neděle, 8. dubna 2018, 20:47

AKTUALIZOVÁNO - V sobotním taháku A skupiny I. A třídy se po dvou jarních kolech měnilo pořadí na špici. Týn nachystal Bavorovicím první domácí ztrátu a vystřídal ho na prvním místě. Na 250 diváků sledovalo v Blatné triumf domácí jedenáctky se Slavií ČB. Šestigólový obrat předvedla Planá nad Lužnicí s posledním béčkem Hradce. Hrdějovice prohrály s Meteorem Tábor gólem v nastavení a podruhé prohrály o jediný gól. Nedělní šlágr v Lomu skončil bez branek.

V 1. A třídě sk. A očekávané utkání dvou nejvýše postavených týmů v tabulce dopadlo skvěle pro hostující Týn nad Vltavou. Bavorovičtí tak soupeři neoplatili krutou porážku 1:5 z podzimní části soutěže. Olympie splnila předpoklady expertů o výkonech a herní pohodě pro jarní část soutěže, podzimního lídra výsledkové tabulky porazila na jeho trávníku a vyšvihla se na její čelo. Kvalitní zakončení předvedl opět jako v minulém kole Pavel Vařil, který zaznamenal dva góly.

V dalším zápase kola využila domácího prostředí Blatná, která zvítězila nad Slavií České Budějovice, bezprostředním sousedem v tabulce, před velmi dobrou diváckou kulisou, na zápas první třídy téměř nevídanou, i když musela hrát celý druhý poločas oslabena o vyloučeného Sýkoru. Po bezbrankovém poločasu v rozmezí devíti minut zaznamenala tři góly a ztrácí na Slavii na třetí místo již jen jeden bod. Z prohry v minulém kole s posledním Velešínem se oklepalo Větřní, které porazilo Vacov a udržuje si pozici v horní polovině tabulky. Střelcem tohoto zápasu byl kapitán domácích Petr Gutheis, autor tří branek. Vimperk zvítězil jednobrankovým rozdílem nad Sedlcem, když autorem obou góĺů byl druholigový "expardubičák" Martin Tischler. Junior Strakonice se jednobrankovým vítězstvím s posledním Velešínem již dostal na třetí místo v tabulce.

Bernartice s Lomem i v odvetě bez gólů

Ve skupině B Čtyři Dvory potvrzují podzimní skvělou formu i v jarní části soutěže a dostaly se na jeden den na výsluní tabulky. Dobrou Vodu tímto vítězstvím, o které se nejvíce zasloužil dvěma trefami Pavel Janeček, poslaly na předposlední místo v tabulce. Hrdějovice překvapivě prohrály v domácím prostředí s Meteorem Tábor o gól, který inkasovali v nastaveném čase. Meteor se již odpoutal po zatím stoprocentním jarním bodovém zisku ode dna tabulky a míří vzhůru. Planá nad Lužnicí otočila nepříznivý dvoubrankový deficit z prvního poločasu s rezervou J. Hradce a ve druhé části nasázela svému soupeři šest branek. Mladící tak nezopakovali dobrý výkon a vyrovnaný průběh utkání v domácím prostředí s Lomem, kdy inkasovali rozhodující gól až v poslední minutě utkání z pokutového kopu. Po odehraném prvním poločase utkání byla jeho stav pro mnohé poněkud překvapivý, ale domácí favorit tohoto utkání se nakonec střelecky jasně prosadil. Jindřichohradečtí mladíci odjížděli s půltuctem obdržených branek a nadále okupují již s šestibodovou ztrátou poslední místo v tabulce.

Trhové Sviny potvrdily s Lokomotivou Veselí n. Lužnicí dobře odehraný druhý poločas minulý týden Bernarticích a ambiciózní mužstvo hostů, které doma v minulém kole smetlo milevskou rezervu, porazily góly zaznamenanými na začátku a konci utkání 2:0. Nemanice po prohře s Meteorem Tábor zvítězily doma nad výsledkově se trápícím Ševětínem dvoubrankovým rozdílem. Gólově se zapsal novic a velká posila Michal Kaňák. V druhém utkání kola bezbrankově plichtily o dva hráče základní sestavy oslabené Bernartice v Lomu a vrátily se po sobotě na první místo tabulky. Více o tomto utkání připravujeme. Chýnov sehrál nerozhodný výsledek v Milevsku s tamní s rezervou.

Z lídrů B tříd ztratil jen Lišov

V 1. B třídě, skupině A, druhý v tabulce Klikov si bezpečně poradil doma se Zlatou Korunou a vyprovodil ji "bůrem", aniž by obdržel jediný gól. Suchdol nad Lužnicí doma vyhrál s Boršovem nad Vltavou a udržel si tím třetí příčku tabulky. Frymburk si po domácí plichtě s Loučovicemi v minulém kole odvezl všechny body z hřiště posledních Chvalšin, které v minulém kole překvapily výhrou v Boršově. Spodek tabulky v této skupině je velmi vyrovnaný a souboj o záchranu bude na jaře ještě hodně zajímavý. Vedoucí Nová Ves u ČB zvítězila v Kaplici jednobrankovým rozdílem (i bez chybějícího kanonýra Procházky) a na druhý Klikov si vytvořila již osmibodový náskok. Olešnice se vítězstvím nad Novou Vsí-Brlohem odpoutala z předposledního místa v tabulce a soupeře již o bod předstihla.

Ve skupině B zvítězilo vedoucí Lažiště v derby v Netolicích dvěma trefami nestárnoucího Jana Hrbka a před dobře nastartovanými Sousedovicemi si udržuje tříbodový náskok. Sousedovice po výhře ve Volyni šlapou podzimnímu lídru tabulky na záda. Třetí Čkyni, která těsně prohrála derby rivalů ve Stachách, se čelo tabulky vzdaluje. Lhenice vysokou výhrou nad posledním Zdíkovem na jeho půdě si udržují čtvrtou pozici v tabulce. Vítězství posunulo Chelčice o tři místa v tabulce směrem vzhůru, avšak tabulka je v dolní části natolik vyrovnaná, že jim ještě nezajišťuje klid v boji o záchranu v soutěži. Situaci si poněkud zkomplikovala prohrou doma rezerva Vacova.

Ve skupině C vyhrál doma Kovářov v derby se Sepekovem, udržuje si jarní neporazitelnost a šestibodovým ziskem se odpoutal ze sestupových vod do středu tabulky této hlavně ve spodní části značně vyrovnané soutěže. Božetice porazily hlavně díky dvěma trefám Josefa Fary doma v tabulce čtvrtou Putim a též se vzdalují od sestupového pásma. Sedlice zvítězila nad Kluky a nadále si udržuje kontakt s prvními Semicemi. Tato dvě mužstva poněkud odskočila od třetích Chyšek, které prohrály vlastním gólem na začátku utkání v Mirovicích. Ty trénuje bývalý vynikající halv pražské Slavie Tomáš "Eda" Urban. Pětibrankovým vítězstvím v Kestřanech si lídr tabulky ze Semic vytvořil na čele již pětibodový náskok před svým pronásledovatelem ze Sedlice. Dobrou herní formu a hlavně posílený hráčský kádr posunuje Hradiště tabulkou stále vzhůru.

Ve skupině D lídr tabulky Lišov, který se pyšnil 12 výhrami v řadě, pouze remizoval bez gólů v Kardašově Řečici (trenérem je Roman Kačur), avšak stále si udržuje luxusní téměř desetibodový náskok na prvním místě tabulky a je pravděpodobně ze všech mužstev v B třídách nejblíže k udržení vedoucí pozice. Pět minut si zahrál trenér Jiří Beneda, podruhé posila Aleš Červenka (31). Třebětice výhrou v Jistebnici potvrdily odstup od svých pronásledovatelů Lomnice nad Lužnicí a Mladé Vožice. Jistebnice naopak po prohře zůstává poslední a na předposlední Malšice ztrácí již tři body. Lomnice nad Lužnicí doma porazila v derby rezervu Třeboně 2:1 po gólech zkušených Šachla a Melichara a Mladá Vožice Svatkovou trefou zdolala Opařany-Řepeč.


VÝSLEDKY 16. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A
TJ Šumavan Vimperk – TJ Sedlec  2:1 (1:0)
Branky: 43. a 63. Tischler – 85. Bláha.
Rozhodčí: Kříž st. – Kollmann, Cigáň. ŽK: 2:2 (Sedláček, Šimandl – Chromý, Koch).

FC Mariner Bavorovice – FK Olympie Týn nad Vltavou 1:3 (0:0)
Branky: 66. Lukeš (vlastní) – 58. (pen.) a 61. Vařil, 71. Lukeš.
Rozhodčí: Vítek – Brych, Hladík. Delegát: Kučera. ŽK: 3:3 (Šafránek, Kuchař, Trnka – Boček, Lukeš, Tupý). Diváků: 120.

TJ Blatná – SK Slavia České Budějovice 3:0 (0:0)
Branky: 60. Machovský, 64. Nový, 69. Petrášek.
Rozhodčí: Weidenthalerová – Jevčák, Ondřej. ŽK: 4:1 (Prokopec, Čadek, Peleška, Kůst – Pauch). ČK: 1:0 (46. Sýkora). Diváků: 250!

SK Planá – FK Vodňany 0:0
Rozhodčí: Komzák – Písek, Křížek. ŽK: 2:2 (Hotový, Szabó – Rauscher, Bečvář). Diváků: 100.

SK Větřní – SK Vacov 4:2 (0:0)
Branky: 33., 38. a 88. Gutheis, 24. Sivák – 9. R. Mach (pen.), 35. J. Ketzer.
Rozhodčí: Lepič – Toucha, Ovčáček. ŽK: 1:1 (Vnuk – Valta).

FK Tatran Prachatice – Lokomotiva Č. Budějovice 1:1 (0:1)
Branky: 46. Kochma - 6. Kocar.
Rozhodčí: Komzák - Nedvěd, Picka. ŽK: 1:2 (Kováč - Kamiš, Malý). Diváků: 105.

FK Junior Strakonice – FC Velešín 1:0 (1:0)
Branka: 35. Máška.
Rozhodčí: Ťupa – J. Novotný, Jevčák. ŽK: 3:3 (Mat. Kostka, Dohonyi, Juhaňák – Fišer, Jak. Zatloukal, Vlačuha). Diváků: 128.

Aktuální tabulka zde


SKUPINA B
Slavoj Hrdějovice – FK Meteor Tábor 0:1 (0:0)
Branka: 90. (+1) Löffler.
Rozhodčí: Písek – Valeš, Křížek. Delegát: Šnajder. ŽK: 0:3 (Jak. Pípal, Kollárik, Svatek).

SK Čtyři Dvory – SK Dobrá Voda 4:1 (2:0)
Branky: 29. a 59. Janeček, 15. Tengl, 58. Martin Matušek – 71. Ct. Novotný (pen.).
Rozhodčí: Formánek – Crkva, Ovčáček. ŽK: 0:3 (Choboda, Volf, Granov). Diváků: 160.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – FK J. Hradec 1910 B 6:2 (0:2)
Branky: 62., 75. a 84. Široký, 52. Janovský, 68. Trčka (pen.), 88. Pospíchal – 25. a 32. Matěj Votava.
Rozhodčí: Izugrafov – Tauber, Vejčík. ŽK: 2:0 (Handrejch, J. Polišenský).

TJ Spartak Trhové Sviny – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 2:0 (1:0)
Branky: 1. O. Kolář, 89. Macák.
Rozhodčí: M. Havlík – Náprava, Novák. ŽK: 2:2 (Chromčák, Valter – Čech, P. Kolář).

SK Nemanice – SK Ševětín 2:0 (1:0)
Branky: 34. Kaňák, 87. Lukáš.
Rozhodčí: Mráz – Tůma, Kovařík. ŽK: 2:5 (Lukáš, Tuscher – Klapuš, P. Novotný, Hanousek, R. Novotný, Ludvík). Diváků: 110.

FC ZVVZ Milevsko B – FC Chýnov 2:2 (1:1)
Branky: 5. Sedlák, 54. Paták – 7. Prášek, 77. Zadražil. Rozhodčí: Petr Dvořák – Mach, Ambrožová. ŽK: 2:1 (O. Dvořák, Sedlák – Vá. Hruška).

TJ Sokol Lom – TJ Sokol Bernartice 0:0
Rozhodčí: M. Havlík – Nedvěd, Kříž st. Delegát: Vrzal. ŽK: 2:1 (Vesecký, M. Císař – St. Češka). Diváků: 250!

Aktuální tabulka zde


VÝSLEDKY 16. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A
TJ Blesk Klikov – SK Zlatá Koruna 5:0 (2:0)
Branky: 30. Maxa (pen.), 37. Jiráček, 63. Šrom, 76. Šetka, 89. Čapek.
Rozhodčí: Mráz – Landík, Bicek. ŽK: 0:1 (Lacko).

Vltavan Loučovice – TJ Slavoj Ledenice 2:3 (0:1)
Branky: 72. Dudla, 90. Ardó – 56. a 61. Volf, 16. Fencl.
Rozhodčí: Picka – Ernst, Šudoma. ŽK: 2:4 (Sojka, Somolík – Princl, Fošum, Kadlec, Babka).

TJ Sokol Chvalšiny – FC Šumava Frymburk 0:2 (0:1)
Branky: 9. Koza, 67. Mertl.
Rozhodčí: Syrovátka – Dimitrov, Jelínek. Delegát: Tupý. ŽK: 3:2 (P. Postl, Cába, Motz – Micák, Budík).

Sokol Suchdol nad Lužnicí – FK Boršov nad Vltavou 2:0 (1:0)
Branky: 36. Heřman, 83. J. Záruba.
Rozhodčí: Landík – Mráz, Bicek. ŽK: 2:3 (J. Záruba, Šebesta – Vančura, Filištein, Kofroň).

Sokol Olešnice – FK Nová Ves-Brloh 3:0 (1:0)
Branky: 37. a 64. Fiala, 84. Horelica.
Rozhodčí: Bumba - Kollmann, Zevl. ŽK: 1:2 (Horelica - Hüttner, Flaška). Diváků: 100.

TJ Malše Roudné B – TJ Sokol Kamenný Újezd 0:0
Rozhodčí: Leiš – Brom ml., Brom st. ŽK: 2:2 (Solomakha, Kössl – Soukup, Stegbauer). Diváků: 100.

FK Spartak Kaplice – TJ Nová Ves 0:1 (0:0)
Branka: 68. E. Janeček. Rozhodčí: Krejník – Rous, Šudoma. Delegát: Tupý . ŽK: 0:1 (Boháč). Diváků: 140.

Aktuální tabulka zde


SKUPINA B
TJ Sokol Zdíkov – SK Lhenice 1:6 (1:4)
Branky: 26. Nový – 10. a 39. Iliev, 12. a 55. Balica, 29. Beran, 77. Mahák.
Rozhodčí: Kocina – Průchová, Zloch. ŽK: 2:2 (Švarc, Pešek – Prenner, Tůma).

1. FC Netolice – FK Lažiště 1:4 (1:3)
Branky: 45. Reindl – 15. a 36. Hrbek, 8. Volmut, 90. Sedláček.
Rozhodčí: Trkovský – Pánek, Heinzl. Delegát: Němeček. ŽK: 3:1 (Kabelka, Rokůsek, Samohejl – Vávra).

Sokol Stachy – SK Čkyně 1:0 (0:0)
Branka: 75. Pek.
Rozhodčí: Bezpalec – Klíma, Muzika. ŽK: 2:1 (Vl. Šíp, Záleský – Schwamberger). Diváků: 120.

SK Slavoj Volyně – FC WESTRA Sousedovice 0:2 (0:1)
Branky: 44. M. Glazunov, 56. Duba.
Rozhodčí: Průchová – Kocina, Hejtmánek. ŽK: 4:3 (Myslivec 2, Mack, Malina – Kacetl, T. Glazunov, Duba). ČK: 1:0 (68. Myslivec). Diváků: 115.

TJ Dříteň – Sokol Cehnice 1:1 (1:0)
Branky: 20. Pojer (pen.) – 75. Čech.
Rozhodčí: Pravda – Jindrle, Pileček. ŽK: 1:1 (Werner – Mára).

FK Chelčice – FC Vlachovo Březí 1:0 (1:0)
Branka: 43. Tesař.
Rozhodčí: Ondřej - Panský, Hodánek. Delegát: Řezáč. ŽK: 1:5 (Turek - Kalčík 2, Hubáček, Hojdekr, Kužvart). ČK: 0:1 (70. Kalčík).

SK Vacov B – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí 1:3 (0:2)
Branky: 55. A. Bujok – 17. Šimčík, 30. Kureš, 68. Žurek.
Rozhodčí: Pečenka – Řehoř, Trněný. ŽK: 4:4 (Valta, Sova, Mrázek, M. Mls – Kureš, Pravda, Beneš, Šimčík). Diváků: 100.

Aktuální tabulka zde


SKUPINA C
TJ ZD Kovářov – TJ Sokol Sepekov 4:2 (1:2)
Branky: 40. Jarošík (pen.), 47. Jan Růzha, 80. Janeček, 85. Novák – 17. Tupý, 28. Bolek.
Rozhodčí: Klimeš – Zabilka, Tanáč. ŽK: 0:4 (J. Mácha, L. Hadáček, Dušek, Bolek). Diváků: 120.

TJ Božetice – TJ Sokol Putim 4:1 (2:1)
Branky: 26. a 76. J. Fara, 11. Čanda, 77. Jíška – 27. Šťastný.
Rozhodčí: Zabilka – Klimeš, Hadáček. ŽK: 2:0 (M. Fara, Horek).

TJ Sokol Sedlice – 1. FC Boston Kluky 4:1 (1:1)
Branky: 2. a 52. Dumský, 75. Mikeš, 77. Vaněk – 18. Strnad.
Rozhodčí: Ct. Novotný – Hnilička, Hornát. ŽK: 2:4 (Kratochvíl, Čabrádek – J. Košatka, Strnad, R. Košatka, O. Fučík).

SK Mirovice – FC Chyšky  1:0 (1:0)
Branka: 4. Kukač (vlastní).
Rozhodčí: Panský – Makovička st., Tanáč. ŽK: 2:2 (Jak. Převrátil, Hlavín – M. Kosík, Turek).

TJ Osek B – Sokol Bělčice 1:1 (0:0)
Branky: 66. M. Čapek - 46. Lukáš Krameš.
Rozhodčí: Bartůněk - Studený, Pašek. ŽK: 2:1 (Diviš, Hájek - A. Ježek).

TJ Hradiště – TJ Podolí II 5:0 (2:0)
Branky: 19. a 74. L. Pichlík, 33. Moravec, 49. Blažek, 85. Rybár. Rozhodčí: Hučík – Šíma, Toucha. ŽK: 3:2 (L. Pichlík, O. Matějka, D. Pichlík – Michálek, Staněk).

FK IPD service Kestřany – FC AL-KO Semice 0:5 (0:0)
Branky: 64. a 69. Pav. Keclík, 46. Zborník, 75. Mendel, 80. Jak. Keclík. Rozhodčí: Frček – Petričák, Matura. Delegát: J. Šafránek. ŽK: 1:1 (Průcha – Mendel). Diváků: 100.

Aktuální tabulka zde


SKUPINA D
TJ Malšice – TJ Jiskra Nová Bystřice  1:1 (1:0)
Branky: 6. Čech – 60. Podolský.
Rozhodčí: Slepička – Ondra, Bartůněk. ŽK: 2:1 (Čech, Sychra – Březina). ČK: 1:0 (20. Starý).

1.FC Jistebnice – FK Sokol Třebětice 0:3 (0:1)
Branky: 28. a 50. Voj. Novák, 85. Voj. Habr.
Rozhodčí: Vejčík – Tauber, Izugrafov. Delegát: Bumba. ŽK: 2:0 (Bechyně, Jan Muž). Diváků: 100.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí –  TJ Jiskra Třeboň B 2:1 (1:0)
Branky: 3. Mir. Šachl, 85. Melichar – 46. Veselý.
Rozhodčí: Šťastný – Ryneš, Rous. ŽK: 3:2 (Čáp, Mich. Šach, Šálený – Kučera, 55. O. Bartl). Diváků: 100.

TJ Sokol Kardašova Řečice – SK Lišov 0:0
Rozhodčí: Svoboda – Vican, Šťastný. ŽK: 1:2 (Madar – Shýbal, Kándl). ČK: 1:0 (45. O. Jánošík).

TJ Sokol Mladá Vožice – FK Řepeč-Opařany 1:0 (0:0)
Branka: 69. Svatek.
Rozhodčí: Devera – Blažek, Smažík. ŽK: 1:2 (Pešek – 71. M. Štecher, P. Koktan).

TJ Sokol Slavonice – TJ Sokol Chotoviny 1:2 (0:1)
Branky: 71. Zrůcký – 8. a 86. Bondarev.
Rozhodčí: Talíř – Škuthan, Z. Havlík. ŽK: 3:1 (Bodlák, Voj. Balík, Drobilič – Turek). Diváků: 150.

TJ Dolní Bukovsko – SK Ratibořské Hory 4:2 (2:1)
Branky: 24. a 54. Chochol, 45. Matoušek, 51. Venčovský – 17. Prokeš (pen.), 70. Fišer.
Rozhodčí: Vican ml. – Vican st., Knotek. Delegát: Pípal. ŽK: 2:2 (Klika, R. Kokeš – Balík, Prokeš).

Aktuální tabulka zde


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama