Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Druhý jarní hattrick střihl Antoš, obrana Milevska zůstává nepokořena

 
pátek, 6. dubna 2018, 10:41

Hlubocký Tomáš Antoš pokračoval ve vynikajících jarních výkonech. Posledním Dačicím nasázel tři góly. Podruhé udržel čisté konto želečský gólman Martin Blažek a uchránil lídra od zaváhání s Katovicemi, za což si od naší redakce vysloužil ocenění Muže 19. kola.

Spanilá jízda Oseku stále pokračuje. Dalším protivníkem, který zůstal na štítě týmu Jaroslava Voříška, je Protivín. Gólově se opět prosadil Jakub Říský, v obraně válel Radim Kuneš. Tucet gólů na jaře nastřílela Hluboká. Pět si vzal osobně na starost Tomáš Antoš. „Předvedl znovu opravdu parádní výkon a byl hlavním strůjcem našeho vítězství,“ podotkl funkcionář Hluboké Petr Řehoř. Na levé straně zálohy se dařilo Davidu Říhovi, který asistoval u tří branek.

Radek Převrátil se dvěma góly podílel na vítězství Čimelic s N. Včelnicí, olešnický Lukáš Dudek se trefil i na půdě nováčka S. Ústí a má na kontě už 21 zásahů. Radim Koutný patřil mezi tradiční hradecké opory při výhře v derby s Třeboní, kde jeho tým vsítil dva góly v rozmezí čtyř minut.

V přeskupené katovické obraně zůstal jen Petr Rybák, který přišel v zimě z Klatov. Jeho výkon ocenili i domácí. Favorit se měl s Katovicemi co ohánět, aby neztratil. Brankář Martin Blažek ale všechny šance zlikvidoval. Rudolfov poskočil po třetí jarní výhře s béčkem Táborska na osmou pozici. Za body ho táhl špílmachr Radim Pouzar. Milevsko je stále jediným celkem s neprodyšnou obranou. S Dražicemi měl na tom svůj podíl Martin Málek, trenér Strnad chválil všechny hráče.

Nejlepší střelci krajského přeboru: 21 – Lukáš Dudek (Olešník), 18 – Jaromír Vorel (Protivín), 16 – Radek Novotný, Michal Brůžek (oba Želeč), 14 – Filip Votava (J. Hradec), Tomáš Tauber (Hluboká), 13 – Michal Požárek (Katovice), 12 – Martin Toman (J. Hradec), 11 – Vojtěch Kostka (Táborsko B), 10 – Pavel Hájek (Hluboká), 9 – Stanislav Pacholík (N. Včelnice), Jakub Říský (Osek)


Ideální sestava 19. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Martin Blažek (Želeč/3)

Petr Rybák (Katovice/1), Radim Kuneš (Osek/1), Martin Málek (Milevsko/1)

Radek Převrátil (Čimelice/1), Radim Pouzar (Rudolfov/4), Radim Koutný (J. Hradec/6), David Říha (Hluboká/1)

Tomáš Antoš (Hluboká/4), Lukáš Dudek (Olešník/5), Jakub Říský (Osek/3)


Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák