Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Janošíkův gól stačil jen na korekci skóre

 
středa, 4. dubna 2018, 05:20

Ratibořští vstoupili do jarních odvet pod vedením nového trenéra, čerstvého absolventa školení trenérské B licence Stanislava Buřiče. Pokračovali však v neúspěšných domácích výsledcích z konce podzimní části a opět nevyužili řadu šancí. Soupeř šel ve druhém poločase do dvoubrankového vedení, domácí dokázali snížit až v poslední minutě utkání a přes velkou snahu se jim již v tříminutovém nastavení vyrovnat nepodařilo.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „V prvním jarním utkání jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo Sokola Slavonice, kterému jsme chtěli oplatit podzimní porážku. Utkání se odehrálo na velmi těžkém, deštěm zmáčeném terénu. Zápas jsme začali opatrně a náš soupeř měl v úvodu utkání převahu. Poté jsme ale hru vyrovnali a vytvořili jsme si i dvě jasné gólové šance, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Úvod druhého poločasu jsme bohužel zaspali a hned v 52. minutě nás soupeř potrestal úvodním gólem. My jsme se poté snažili o vyrovnání a vytvořili jsme si několik gólových šancí, dokázali jsme ale pouze nastřelit břevno po hlavičce Tomáše Vocílky, naopak náš soupeř v 76. minutě po rohovém kopu zvýšil na 0:2. My jsme dál bojovali a v 90. minutě jsme snížili brankou Marka Janošíka na 1:2, ale v nastaveném čase se nám již bohužel vyrovnat nepodařilo. Jednotlivce hodnotit nebudu, ale velmi mě potěšila bojovná hra celého našeho mužstva, za kterou všem našim hráčům děkuji. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 8. dubna od 15.00 hodin na hřišti mužstva TJ Dolní Bukovsko.“


SK Ratibořské Hory - Sokol Slavonice 1:2 (0:0)

Branky: 90. Janošík - 52. Peschel, 76. M. Balík. Rozhodčí: Novák - Hnilička, Pinc. ŽK: 1:2 (Prokeš - M. Balík, Bodlák). Diváci: 50.

Rat. Hory: T. Hoffmann – Skopec (75. Janošík), Říha, Prokeš, Průcha – Kučera (60. Feichtinger, 68. Blovský), Fišer, Katolický, Vocílka – Kment, Vaněček.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská