Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Počasí vítězí nad fotbalem. Nehraje se v Čimelicích a S. Ústí

 
pátek, 16. března 2018, 14:22

Letošní zima se prostě stále ještě vzdát nemíní. V soutěžích znovu dochází na odkládání zápasů kvůli neregulérním terénům. Nepříznivé počasí nedovolí sehrát dvě utkání v divizi a krajském přeboru. ČFL odložila již čtyři duely.

Utkání divizní skupiny A Hořovicko – Doubravka a Rakovník – Klatovy se hrát nebudou. Hřiště jsou nezpůsobilá a již dnes dopoledne došlo k odložení těchto dvou zápasů. Až na Soběslav a Jankov se ostatní klání 17. kola odehrají na umělé trávě.

„Co se týče utkání našeho áčka s Aritmou Praha, to zůstává v platnosti. Chuť po fotbale je v Jankově obrovská a nedělní utkání chceme absolvovat. Uvidíme, co na to počasí,“ hlásí z Jankova s tím, že se zřejmě rozhodne až na místě.

Ani Ondrášovka krajský přebor neodstartuje jarní část podle plánu. Kvůli podmáčeným hřištím se zatím odložily zápasy Čimelic proti Katovicím a Sokola S. Ústí s Protivínem.

„U nás na hřišti se hrát opravdu nedá, s přesunutím na zamluvenou umělku v Milevsku Katovice nesouhlasily,“ říká k odložené premiéře kouč Čimelic Tomáš Smrčina, který chce sobotní termín využít k sehrání přípravného střetnutí.

Další odložené zápasy sledujte aktuálně ve výsledcích (zde).

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle