Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

HZL: Kamenný Újezd čeká na odpověď Netolic. Dohrávka pro Č. Krumlov

 
sobota, 3. března 2018, 21:43

Sokol K. Újezd si podle očekávání poradil s dorostenci SKP. Po vysokém vítězství bude s napětím sledovat nedělní duel Netolic s N. Vsí, který rozhodne o druhém finalistovi Hlubocké zimní ligy. Č. Krumlov v generálce na divizi porazil v dohrávaném střetnutí po vydařeném nástupu Protivín a již po půlhodině si vytvořil dvougólový náskok.

Pořádnou zápletku nabízí boj o první místo ve skupině B. Dorostenci SKP stačili vzdorovat K. Újezdu jen čtvrt hodiny, pak převzali otěže zápasu pevně do svých rukou svěřenci trenéra Jana Míky a sedmkrát překonali brankáře Formánka.

Aby se K. Újezd octil ve finále, musí Netolice porazit N. Ves. Pak by Boršov, K. Újezd i Netolice měly shodně 9 bodů a stejné vzájemné zápasy (Boršov – K. Újezd 2:0, K. Újezd – Netolice 4:2, Boršov – Netolice 2:4). Rozhodovalo by skóre a to má teď nejlepší právě K. Újezd (16:5). Netolice by zítra musely vyhrát o devět gólů, aby šly do finále. Pokud nezískají ani tři body, skončí první Boršov.

V dohrávce 3. kola skupiny A mezi Č. Krumlovem a Protivínem se měnilo skóre už v 7. minutě po trefě obránce Slavoje Mravce, který přesně zakroutil míč z trestného kopu. Dobrý vstup do zápasu korunovali Krumlovští ve 32. minutě po rohu zásluhou hlavičkujícího Taubera, který si svým šestým gólem polepšil v tabulce střelců. Po obrátce na změnu stavu už ani na jedné straně nedošlo.


Sobotní výsledky 5. kola HZL


Sokol Kam. Újezd – SKP ČB dor. 7:0 (3:0)

Góly: 17. Prokop, 23. Pavlis, 31. Mráz, 50. a 66. Frnka, 70. Rožboud, 89. Kotalík. Rozhodčí: Průchová – Dimitrov, Talíř. ŽK: 1:0 (Pavlis). Diváků: 20.

K. Újezd: Dudák – Petkov, Rožboud, Nejedlý, Černý, Harms, Prokop, Frnka, Švec, Soukup, Pavlis. Střídali Mráz, Kotalík.

SKP: Formánek – Moudrý, Čouza, Tomek, Čipera, Kysela, Sypal, Volák, Jurásek, Pešek, Kostohryz. Střídali Štěch, Dvořák.


Slavoj Č. Krumlov – FK Protivín 2:0 (2:0)

Góly: 7. Mravec, 32. Tauber. Rozhodčí: Albert – Ovčáček, Slepička. Bez karet. Diváků: 60.

Č. Krumlov: Hňup – Švec, Kabele, Svoboda, Mravec, Neckář, Wagner, Kroupa, Strapek, Persán, Tauber. Střídali Hofmann, Ješina, Říha.

Protivín: Hanus – Fiala, Růžička, Ruczkowski, R. Vojta, Vojík, Říha, Rotbauer, Zb. Vorel, J. Vojta, J. Vorel. Střídali J. Mikulenka, Prášil.


Nedělní Hlubocká zimní liga
12:00 FK Nová Ves-Brloh – 1.FC Netolice, 14:00 SK Čtyři Dvory – FK Protivín, 16:00 TJ Hluboká n. Vlt. – Sokol Lom

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák