Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Milevsko hrálo s dorostem Táborska nerozhodně

 
středa, 21. února 2018, 20:56

V minulém týdnu absolvovalo Milevsko třídenní soustředění v Putimi. „Kluci dostali zabrat, ale všichni si to pochvalovali. Soustředění se vydařilo,“ řekl trenér vzduchotechniků Miroslav Strnad. Ve středu v podvečer se jeho svěřenci střetli s dorostem Táborska U19.

Mrazivé večerní počasí nedovolilo ani jednomu hráči, aby si na hřišti odpočinul, jinak mu hrozilo nachlazení. „Pravdou je, že se hrál oboustranně svižný fotbal, možná k tomu to počasí opravdu přispělo,“ usmíval se milevský trenér Miroslav Strnad.

Každopádně si pochvaloval, že mladíci Táborska jeho fotbalisty řádně prohnali. „Rychlou hru dorostenců jsme tlumili naším důrazem a zkušeností. Měli jsme i víc šancí, ale trvalo to dlouho, než jsme aspoň jednu z nich proměnili. Zato soupeř byl přece jenom efektivnější,“ poznamenal Strnad.

To měl určitě na mysli většinou první poločas, protože v něm gól nepadl. „Začalo to padat až po přestávce. A jako první jsme začali my. Asi ve třiapadesáté minutě načal akci Sedlák. Zatáhl balon po levé straně, tam balonu pomohl ještě Svojše a na konci byl úspěšný Koutník,“ popsal první úspěch svého týmu milevský kouč.

Jenže radost jemu ani jeho mužům dlouho nevydržela, protože rychlonozí mládenci stačili odpovědět už po několika minutách po jedné z rychlých akcí, kterými trápili domácí borce celý zápas. „Jak jsem řekl, zlobili nás rychlými brejky, a tenhle jsme nestačili zachytit,“ zalitoval Miroslav Strnad.

Soutěž se rychle blíží a příprava na ni vrcholí. Milevsko v ní pokračuje v neděli dalším utkáním. Tentokrát jím bude tým Hradiště. Výkop je stanoven na 12 hodinu.


FC ZVVZ Milevsko – FC MAS Táborsko U19 1:1 (0:0)

Branka Milevska 53. Koutník.

Milevsko: Fučík – Kosobud, Vakoč, Petr, P. Novotný – Sedlák, Barda, Komárek, Málek – Koutník, Svojše. Střídali Kálal, Bulín. Trenér Miroslav Strnad.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama