Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice rozstřílely Sušici. Hegenbart pětkrát skóroval

 
pondělí, 19. února 2018, 17:10

V dalším přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic na UMT v Sušici proti místnímu týmu plzeňského KP. Čimeličtí tentokrát měli problém s brankáři, ale zápas nakonec odchytal hráč okresního přeboru z Dlouhé Vsi, kde dlouho působil Jaromír Zelenka.

Proti domácímu týmu začali Čimeličtí aktivněji a prakticky domácí vůbec k ničemu nepouštěli. Ve 21. minutě po rohovém kopu Nekla se k míči dostal Hegenbart a vstřelil první branku SIKA. Ve 30. minutě Hegenbart přihrál Řezáčovi a ten dal druhý gól. Ve 36. minutě spálil Suchan vyloženou příležitost, nicméně se k míči dostal Hegenbart a přidal třetí branku Čimelic. Domácí během prvního poločasu ohrozili Čimelice pouze nepřesnými střelami z dálky.

Druhý poločas začal opět lépe pro Čimelice. Ve 48.minutě vstřelil Hegenbart čtvrtou branku. V 51.minutě po přihrávce Suchana střílel Hegenbart nad domácí branku. V 56.minutě  se domácí Halas dostal před šestnáctkou Čimelic k míči a pěknou střelou překonal Hanzla v brance Čimelic. Snížil stav tak na 1:4.

V  63.minutě Suchan krásnou přihrávkou našel Nekla a ten zaznamenal pátou branku SIKA. O pět minut později opět Hegenbart rozvlnil síť a zvýšil stav již na 1:6. V 76. minutě našel Řezáč přesným centrem Suchana a ten hlavou překonal domácího brankáře posedmé.

O minutu později však domácí Kramár využil nedorozumění v obraně Čimelic a zařídil druhou branku domácích. Poslední slovo ale mělo mužstvo SIKA a z nařízeného pokutového kopu v 87. minutě vstřelil Hegenbart svou pátou branku a stanovil konečný stav utkání na 2:8.

Další přípravné utkání sehrají Čimeličtí v pátek 23. 2. od 18.00 hodin na UMT v Příbrami proti domácímu Spartaku Příbram, rovněž účastníku KP. V neděli 25. 2. pak prověří na UMT v Dobříši domácí divizní mužstvo.


TJ Sušice – SK SIKO Čimelice 2:8 (0:3)  

Góly: Halas, Kramár - Hegenbart 5, Řezáč, Nekl, Suchan. Rozhodčí: Abrahám. Diváci: 20.

Sušice: Gill - Hájek, Skrbek, Kodýdek, Čanecký - Králík, Skuhra, Halas, Brabec - Hrubec, Klíma. Střídali Blažek, Bachroň, Kramár, Miroš. Trenér: Petr Janda.

Čimelice: Hanzl - Hadáček, Němec, Pšenička, Řezáč - Froněk, Nekl, Převrátil, Klimeš - Hegenbart, Suchan. Střídal Petráš. Trenér: Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle