Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čížová tahala na Doubravce za kratší konec

 
sobota, 10. února 2018, 16:02

První za dvou přípravných zápasů na umělém trávníku Doubravky sehrál Sokol Čížová s domácí jedenáctkou. Jihočeši po přestávce vyrovnali, ale pak už se hrálo podle not Senka.

Divizní Doubravka šla do vedení po trefě Brabce. Čížová se v prvním poločase střelecky neprosadila. Trenér Aleš Jindra postrádal několik hráčů. „Chyběl nám Janda, Dvořák, kterého trápí lýtko, nenastoupil ani Dominik Pedro, který přichází z Jihlavy. Měl taky nějaké zdravotní problémy. I proto museli někteří z hráčů nastoupit na nezvyklých postech,“ podotkl čížovský lodivod, jenž poprvé zkoušel strakonického Jana Chylíka (19), který do konce podzimu působil v Dynamu ČB.

Co se Čížové nepovedlo v prvním dějství, dokázala hned po pár minutách toho druhého. Domácí brankáře Luhového překonal Zahrádka a srovnal na 1:1. Pak už se trefovali jen Plzeňané. „Doubravka byla běhavější, hrála odhodlaněji,“ všiml si Jindra. Domácím vrátil vedení po centru Trojanec, Ungr zvýšil na 3:1 a v závěru měl poslední slovo Krejčí.

Trenér Aleš Jindra se na skok vrátil do prostředí, kde posledně působil. „V Doubravce mě přijali dobře a vzhledem k tomu, že v Plzni pořád bydlím, tak vlastně kluci z Čížové za mnou přijeli domů. Za týden si to zopakujeme, hrajeme tady s Domažlicemi. To zřejmě bude zatím náš nejsilnější soupeř v přípravě,“ nastínil k předposlednímu soupeři v zimní pauze.

Trestný kop domácího Ungra skončil po druhém pokusu vedle Satrapovy tyče.


SK Senco Doubravka – Sokol Čížová 4:1 (1:0)

Góly: Brabec, Trojanec, Ungr, Krejčí – Zahrádka.

Čížová: Satrapa – Zahrádka, Novák, Tomášek, Janoch – Chylík, Nečas, Bálek, Polodna – Vávra – Jirouš. Střídali Kratochvíl, Rozhoň. Trenér Aleš Jindra.

Napsal(a) Milan Šíma, Michal Průcha | Foto Jan Škrle