Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Po dobře odehraném poločase přišla studená sprcha

 
úterý, 6. února 2018, 12:16

Písecká osmnáctka nastoupila k utkání s Albrechticemi kvůli marodce ve značně kombinované sestavě i s hráči, kteří měli již za sebou úspěšné utkání s divizním Jankovem.

První poločas se odehrával zcela v režii píseckého mužstva a brankami Dana, Stráského a proměněné penaltě Toušem se dostalo do vedení 3:0. Albrechtice hrozily z rychlých protiútoků a ve 31. minutě upravil poločasový výsledek na 3:1 bývalý hráč dorostu Petr Velek.

Druhý poločas začal gólovou akcí, kterou zakončil Gažík, a zdálo se, že je o utkání rozhodnuto. Písečtí mladíci se ale věnovali jen útočení a na zadní vrátka nemysleli. Mužstvo Albrechtic trestalo z rychlých protiútoků. Hattrickem se blýskl Martin Klimeš, jednu branku přidal ještě Petr Velek a obrat byl dokonán. Po nezodpovědné druhé půli podlehla osmnáctka svému soupeři 4:5.

Trenér Písku Vlastimil Klusoň: „Byl to zápas, kdy měli určití adepti pro U19 projevit svou herní kvalitou. Směrem dopředu by to šlo, ale dnešní fotbal je o přepínání útočné a obranné činnosti, ve které jsme zcela vyhořeli.“


FC Písek U18 – TJ Albrechtice nad Vltavou 4:5 (3:1)

Góly: Dan, Stráský, Touš (11), Gažík – Klimeš 3, Velek 2.

Sestava FC Písek: Dlouhý (46. Pícha) – Touš (30. Jiskra), Hrdlička, Kvasnička, Peroutka – Tanhielov (65. Mařík), Sigmund (46. Kučera, 76. Sigmund), Dan, Mařík (46. Touš), Stráský – Gažík.

Napsal(a) FC Písek
 


 
Reklama